Ενισχυμένες αποδόσεις στο Champions League από τη Ladbrokes

Όσοι παίχτες του στοιχήματος διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα στοιχημάτων  Ladbrokes έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε καθημερινή βάση, ενώ παράλληλα μπορούν να εκμεταλλευτούν διαφορετικές προσφορές, προκειμένου είτε να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους είτε να αυξήσουν τα κέρδη τους. Ειδικά οι παίχτες που αναζητούν προσφορές που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία έχουν και σήμερα την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη σε δύο ενισχυμένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Ladbrokes.

 

Πρόκειται για δύο σημεία που αφορούν σε αντίστοιχους αγώνες του Champions League. Οι αναμετρήσεις στο πλαίσιο της κορυφαίας διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της Ευρώπης συνεχίζονται και σήμερα και ανάμεσα στους αγώνες ξεχωρίζουν οι εξής δύο: Άρσεναλ – Βασιλεία και Σέλτικ – Μάντσεστερ Σίτι. Τα μέλη της Ladbrokes, λοιπόν, θα βρουν τις δύο ενισχυμένες αποδόσεις στους δύο αυτούς αγώνες.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Βασιλεία θα συναντήσουν την ενισχυμένη απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως η Άρσεναλ θα σκοράρει τέσσερα ή περισσότερα γκολ. Η απόδοση στο συγκεκριμένο σημείο δεν ξεπερνούσε αρχικά το 4.33, αλλά πλέον φτάνει στο 5.00.

 

Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Σέλτικ και Μάντσεστερ Σίτι θα βρουν μια ενισχυμένη απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως η Μάντσεστερ Σίτι θα κερδίσει με διαφορά τριών ή περισσότερων γκολ. Σε αυτό το σημείο, η αρχική απόδοση ήταν 3.00, αλλά πλέον αγγίζει το 3.50.

 

Οι αποδόσεις αυτές, λοιπόν, έχουν ενισχυθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προτιμήσουν τα σχετικά σημεία – εφόσον, βέβαια, αυτά επαληθευθούν. Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες, μάλιστα, δε θα έχουν τη μορφή bonus, γεγονός που θα απαιτούσε τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν, αλλά τη μορφή μετρητών.

Και χτες η Ladbrokes επέλεξε την ενίσχυση σε δύο σημεία στους αγώνες του Champions League και στους αγώνες ανάμεσα σε Λέστερ και Πόρτο και ΤΣΣΚΑ-Τότεναμ.

H Ladbrokes έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα στις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες χάρη στην ποικιλία που προσφέρει σε στοιχήματα αλλά και σε παιχνίδια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία