Ειδικά στοιχήματα για την επόμενη ομάδα του Μουρίνιο στη Novibet

Ο Ζοζέ Μουρίνιο συνεχίζει να απασχολεί τις στοιχηματικές εταιρίες, ακόμη και μετά την απόλυσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και δίνει αφορμές για τη δημιουργία στοιχημάτων που αφορούν στις επόμενες κινήσεις τους.

Μια τέτοια αφορμή πήρε και η εταιρία στοιχημάτων Novibet, η οποία ανακοίνωσε μια σειρά από επιλογές για τα μέλη της εκείνα που θέλουν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, απλά προβλέποντας την επόμενη ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για τον Μουρίνιο

Όσοι ανοίξουν την ενότητα των Fun Bets που βρίσκονται στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet θα δουν και ένα στοίχημα που αφορά στον Πορτογάλο τεχνικό και στην επόμενη ομάδα του. Στη λίστα των στοιχημάτων βρίσκονται κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες ποδοσφαίρου της Ευρώπης και δίπλα τους οι ανάλογες αποδόσεις, οι οποίες φανερώνουν τις πιθανότητες επαλήθευσης και τα πιθανά κέρδη.

Όποιος τοποθετήσει το στοίχημά του εκεί, λοιπόν, θα προβλέπει το εξής: ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Μουρίνιο ως προπονητή, έως την 1η Αυγούστου 2019.

Οι επιλογές είναι πολλές και περιλαμβάνουν φαβορί και αουτσάιντερ. Για παράδειγμα, στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φημολογείται έντονα ότι θα κάνει πρόταση προς τον Μουρίνιο. Η απόδοση για τη Ρεάλ κυμαίνεται στο 5.00. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η εθνική Πορτογαλίας, με μικρή διαφορά, καθώς η απόδοση δεν ξεπερνά το 6.00. Και στην τρίτη θέση “ισοβαθμούν” δύο επιλογές: η Μπάγερν Μονάχου και οποιοσδήποτε κινεζικός σύλλογος, με απόδοση 7.00.

Η λίστα συνεχίζεται με λογικές και εξωφρενικές επιλογές. Για παράδειγμα, έχει συμπεριληφθεί και η Μπενφίκα (με απόδοση 12.00), παρόλο που ήδη έκανε πρόταση στον Πορτογάλο και απορρίφθηκε, αλλά και η πιθανότητα ο Μουρίνιο να μην έχει καταλήξει σε καμία ομάδα, έως την 1η Αυγούστου (με απόδοση 11.00). Τέλος, η πιο εξωφρενική επιλογή είναι να καταλήξει ο Μουρίνιο στον Ολυμπιακό, με απόδοση 151.00.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία