Ειδικά στοιχήματα για τη Boxing Day στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η 26η Σεπτεμβρίου είναι για τους περισσότερους απλά η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά για τους Άγγλους φιλάθλους και για τους παίχτες του στοιχήματος που προτιμούν το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι η Boxing Day, μία από τις πλέον παραδοσιακές ημέρες για αγώνες και στοιχήματα. Τη συγκεκριμένη ημέρα, άλλωστε, θα διεξαχθούν αρκετοί αγώνες ποδοσφαίρου και οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν άφθονες επιλογές στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Ειδικά όσοι διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, μάλιστα, θα έχουν εκτός από τις εκατοντάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε κάθε αγώνα και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για την Boxing Day και τις αγωνιστικές ημέρες που ακολουθούν κατά την εορταστική περίοδο. Και, χάρη σε αυτά τα στοιχήματα, θα μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, πραγματοποιώντας διαφορετικών ειδών προβλέψεις.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για την Boxing Day

Τρεις είναι οι βασικές κατηγορίες στοιχημάτων που έχει ανακοινώσει η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet για την Boxing Day. Η πρώτη αφορά στην ομάδα που θα καταφέρει να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς, από τους αγώνες της Boxing Day, αλλά και των επόμενων ημερών, έως τις 3 Ιανουαρίου. Σε αυτή την κατηγορία, φαβορί είναι η Μάντσεστερ Σίτι και την ακολουθεί από κοντά η Τσέλσι.

Η δεύτερη κατηγορία ειδικών στοιχημάτων για την Boxing Day αφορά στην ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ. Και σε αυτή την περίπτωση, φαβορί είναι η Μάντσεστερ Σίτι, με τη Λίβερπουλ να ακολουθεί. Τέλος, η τρίτη κατηγορία είναι αυτή του head to head και αφορά και πάλι στα γκολ των αγγλικών ομάδων. Αυτή τη φορά, όμως, οι ομάδες παρατίθενται ανά ζεύγη (για παράδειγμα, Άρσεναλ-Λίβερπουλ) και οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν ποια από τις δύο θα πετύχει τα περισσότερα γκολ.

Η Novibet ανακοίνωσε και κάποια άλλα ειδικά στοιχήματα της τελευταίας στιγμή για την Boxing Day, όπως το σύνολο γκολ της ημέρας, τον κορυφαίο σκόρερ και την κορυφαία ομάδα του Λονδίνου, μεταξύ άλλων.

Έτσι η Novibet συνεχίζει το ''έθιμο'' να ανακοινώνει ειδικά στοιχήματα για την Boxing Day όπως και πέρσι.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία