Ενισχυμένες αποδόσεις στο Europa League προσφέρει η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Οι προκριματικοί αγώνες του Champions League δίνουν σήμερα τη θέση τους σε αυτούς του Europa League και, εκτός από τις αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε κανονικές αποδόσεις, τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και σε κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις, που υπόσχονται αυξημένα κέρδη, χάρη σε δύο προσφορές**.

Η πρώτη από τις προσφορές** αυτές είναι εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα Λεμεσού και Βασιλεία. Πρόκειται για μια προσφορά** που ισχύει στην αγορά του 1Χ2. Η δεύτερη, από την άλλη, συνδυάζει τα αποτελέσματα σε τρεις σημερινούς αγώνες του Champions League και ενισχύει την απόδοση που συνοδεύει την πρόβλεψη ότι Ολυμπιακός, ΑΠΟΕΛ και Σέλτικ θα πετύχουν over 2,5 γκολ στους αντίστοιχους αγώνες τους.

 

Απόλλων Λεμεσού – Βασιλεία με 0% γκανιότα*

Οι πρώτες ενισχυμένες αποδόσεις που θα συναντήσουν σήμερα οι παίχτες στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet βρίσκονται στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα Λεμεσού και Βασιλεία. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και να ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, προκειμένου να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη. Και τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας* στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League έχουν ως εξής: 2.56 για νίκη του Απόλλωνα, 3.57 για ισοπαλία και 3.00 για νίκη της Βασιλείας.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις σε ένα συνδυαστικό στοίχημα

Η δεύτερη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet περιλαμβάνει ένα συνδυαστικό στοίχημα, το οποίο συνοδεύεται από μία ενισχυμένη απόδοση. Το εν λόγω στοίχημα προβλέπει ότι Ολυμπιακός, ΑΠΟΕΛ και Σέλτικ θα καταφέρουν να πετύχουν over 2,5 γκολ στους αγώνες τους (ενάντια σε Μπέρνλι, Αστάνα και Σουντούβα αντίστοιχα) και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 9.25.

Και σε αυτή την προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν το κατάλληλο στοίχημα και να περιμένουν να επαληθευθεί η πρόβλεψη. Αν τελικά επαληθευθεί, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν επίσης τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Στο Europa League μέσω της Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του ποδοσφαίρου μιας και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία