Ειδικά στοιχήματα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Novibet

O Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται ένα βήμα πριν το All Star Game του 2017 και, όπως είναι φυσικό, συνεχίζει να απασχολεί όλα τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο, αλλά και τις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες καλούν τα μέλη τους να στοιχηματίσουν στις επόμενες επιδόσεις και κατακτήσεις του. Από το χορό των ειδικών στοιχημάτων στον Αντετοκούνμπο δεν απουσιάζει ούτε η Novibet, η οποία μάλιστα αφιέρωσε μια ολόκληρη κατηγορία ειδικών στοιχημάτων στον Greek Freak!

 

Αναλυτικότερα, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που σχετίζονται με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, την παρουσία του στο All Star Game και τις επιδόσεις του στους επόμενους αγώνες των Milwaukee Bucks. Τα μέλη της ιστοσελίδας μπορούν να βρουν τα εν λόγω στοιχήματα από την κεντρική σελίδα της Novibet να επιλέξουν αυτά που προτιμούν και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Στα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet, βέβαια, ξεχωρίζουν αυτά που αφορούν στο All Star Game, όπως, για παράδειγμα, το αν ο Γιάννης θα αναδειχθεί σε MVP του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά, όμως, αποτελούν μόνο την αρχή. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν επίσης στον επόμενο αγώνα των Bucks με τους Houston Rockets και στο σύνολο των πόντων, των ριμπάουντ ή των ασίστ του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 

Παράλληλα, υπάρχουν και ειδικά στοιχήματα που αφορούν στις συνολικές επιδόσεις του Έλληνα παίχτη τη φετινή σεζόν. Σε αυτά, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο πόσα double doubles, triple doubles και quadruple doubles θα πετύχει ο Αντετοκούνμπο! Τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν και σε μία από τις head to head αγορές, με αντίπαλο τον Κουάουι Λέοναρντ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία