Ειδικά στοιχήματα για τους Γερμανούς σκόρερ στην στοιχηματική εταιρία Meridianbet

Η επιστροφή της γερμανικής Bundesliga δε φέρνει μόνο θέαμα και συγκινήσεις στους θεατές, αλλά υπόσχεται παράλληλα και μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους παίχτες του στοιχήματος που θα τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και θα καταφέρουν να προβλέψουν σωστά διαφορετικές πτυχές των αγώνων. Οι επιλογές τους στις εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, είναι πολλές. Και στην εταιρία Meridianbet είναι ακόμη περισσότερες, χάρη στο γεγονός ότι έχουν προστεθεί και κάποια ειδικά στοιχήματα που παρουσιάζουν ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Αναλυτικότερα, η Meridianbet ανακοίνωσε μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για τον σημερινό αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Μπάγερν Μονάχου. Τα ειδικά στοιχήματα της Meridianbet καλούν τους παίχτες να στοιχηματίσουν στα γκολ των ποδοσφαιριστών και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Ειδικά στοιχήματα στο Χόφενχαϊμ-Μπάγερν

Για να εντοπίσουν τα συγκεκριμένα στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να κατευθυνθούν στη σελίδα των ειδικών στοιχημάτων της Meridianbet, με τίτλο “Γκολ ποδοσφαιριστών”. Εκεί θα βρουν πολλές επιλογές από διαφορετικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν το γερμανικό.

Με αυτόν τον τρόπο θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες επιλογές τους, οι οποίες περιλαμβάνουν μια λίστα των παιχτών των Χόφενχαϊμ και Μπάγερν και τον πιθανό αριθμό γκολ. Στη λίστα των παιχτών συμπεριλαμβάνονται παίχτες όπως οι Λεβαντόφσκι, Κράμαριτς, Μιούλερ και άλλοι, ενώ στη λίστα με τον αριθμό των γκολ βρίσκονται συνολικά πέντε επιλογές. Οι επιλογές είναι: 1+ γκολ, 2+ γκολ, 3+ γκολ, πρώτο γκολ και τελευταίο γκολ. Κάθε επιλογή, τέλος, συνοδεύεται και από την ανάλογη απόδοση, που φανερώνει τις πιθανότητες επαλήθευσης και τα πιθανά κέρδη των νικητών.

Τα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Meridianbet, λοιπόν, δεν έχουν παρά να επιλέξουν το σωστό σημείο, να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του Χόφενχαϊμ-Μπάγερν και να περιμένουν να δουν αν η πρόβλεψή τους θα επαληθευθεί.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία