Στοιχηματική εταιρία Meridianbet: 600+ στοιχήματα στους κορυφαίους αγώνες της Superleague!

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, οι τρεις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, αναμετρώνται με τους αντιπάλους τους στο πλαίσιο της ελληνικής Superleague, σε τρεις αγώνες που σίγουρα παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ειδικά στην περίπτωση των μελών της στοιχηματικής εταιρίας Meridianbet, οι τρεις αγώνες συνοδεύονται από εκατοντάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού.

Άλλωστε, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας της Meridianbet ανακοίνωσαν περισσότερα από 600 στοιχήματα για την κάθε αναμέτρηση. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες έχουν άφθονες επιλογές, προκειμένου να στοιχηματίσουν σε έναν ή σε περισσότερους από τους αγώνες της Superleague και να διεκδικήσουν λιγότερα ή περισσότερα κέρδη.

 

600+ στοιχήματα σε κάθε αγώνα της Superleague

Οι τρεις αγώνες της Κυριακής είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα της Meridianbet και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στα ΑΕΚ-Λεβαδειακός, Ολυμπιακός-Λάρισα και ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα. Σε κάθε αγώνα, μάλιστα, θα βρουν περισσότερες από 600 επιλογές στοιχηματισμού, σε διαφορετικές στοιχηματικές αγορές.

Οι πιο συνηθισμένες από αυτές βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο 1Χ2, στο over/under, στο ακριβές σκορ, στο χάντικαπ και στους σκόρερ των ομάδων. Παράλληλα, όμως, μπορούν να επιλέξουν κι άλλες αγορές, όπως το ημίχρονο/τελικό, η διπλή ευκαιρία, το GG/NG και το αποτέλεσμα κάθε ημιχρόνου. Τέλος, η Meridianbet έχει φροντίσει να ανακοινώσει και κάποιες πιο ασυνήθιστες αγορές, όπως τα γκολ της γηπεδούχου ή της φιλοξενούμενης ομάδας, τα μονά/ζυγά και μια σειρά από διπλά στοιχήματα που συνδυάζουν περισσότερες από μία αγορές και προβλέψεις.

Όπως είναι φυσικό τα παραπάνω στοιχήματα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη κάθε αγώνα. Και μετά το σφύριγμα της σέντρας, όμως, οι παίχτες θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες επιλογές του live στοιχήματος.

Να σας θυμίσουμε πως η Meridianbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας, γεγονός που σημαιίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να επωφεληθούν τις προσφορές της. Όσο για την πληθώρα των στοιχημάτων που ανακοίνωσε δεν μας παραξενεύει καθώς και για το El Clasico είχε ανακοινώσει 500+ στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία