Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Ειδικά στοιχήματα για τον τελικό του Europa League

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet έχει ανακοινώσει μια τεράστια γκάμα επιλογών για όσους θέλουν να στοιχηματίσουν στον αποψινό τελικό του Europa League. Εκτός των συνηθισμένων επιλογών (όπως αυτή της 0% γκανιότας* και της ανταμοιβής στα live στοιχήματα), μάλιστα, οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει να ανακοινώσουν και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα, που προσφέρουν εναλλακτικές για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν.

Τα στοιχήματα αυτά αφορούν σε διαφορετικές πτυχές του αγώνα, όπως η χρήση VAR, οι κάρτες για διαμαρτυρία και ο τρόπος επίτευξης των γκολ του τελικού.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet στο Τσέλσι-Άρσεναλ

Όσο οι Τσέλσι και Άρσεναλ ετοιμάζονται για τον αποψινό τελικό, οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχημάτων Novibet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα πλήθος ειδικών στοιχημάτων που μπορούν να τους αποφέρουν κέρδη με διαφορετικές προβλέψεις από τις συνηθισμένες.

Τα στοιχήματα αυτά ξεκινούν από το VAR και το αν θα γίνει χρήση του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επιπλέον, άλλες επιλογές περιλαμβάνουν το να σημειωθεί γκολ με ψαλιδάκι, από απευθείας κόρνερ ή πίσω από τη σέντρα, την πρώτη αλλαγή του αγώνα και το γκολ στις καθυστερήσεις.

Παράλληλα, υπάρχουν δύο ακόμη κατηγορίες στοιχημάτων στη Novibet: τα fun bets και τα στοιχήματα στα στατιστικά. Στην πρώτη κατηγορία, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα φορέσει την ελληνική σημαία στο τέλος ή στο αν θα πάρει κάρτα για θέατρο ή διαμαρτυρία. Στην ίδια κατηγορία, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν ο Ομπαμεγιάνγκ θα πανηγυρίσει γκολ του με κωλοτούμπα ή αν ο Κέπα θα αλλαχθεί πριν τη διαδικασία των πέναλτι.

Στα ειδικά στοιχήματα για τα στατιστικά του αγώνα, οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν μπορούν να στοιχηματίσουν στα εύστοχα σουτ, τα οφσάιντ και τα τάκλιν κάθε ομάδας, αλλά και κάθε ποδοσφαιριστή.

Τέλος μην ξεχνάτε πως η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στον τελικό του Europa League μέσω αυτής.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία