Ενισχυμένες αποδόσεις για το Europa League από τον Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan κινείται σήμερα σε ρυθμούς Europa League και το ίδιο συμβαίνει και με το πρόγραμμα προσφορών. Πέρα από τις άλλες προσφορές, όπως οι επιστροφές χρημάτων και οι αυξημένες αποδόσεις που υπόσχεται, ο Stoiximan ανακοίνωσε και κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις, σε ειδικά στοιχήματα που αφορούν στους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης.

 

Οι ενισχυμένες αποδόσεις επιτρέπουν στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν παράλληλα για αυξημένο ρίσκο. Χάρη σε αυτές, λοιπόν, κάθε σχετικό στοίχημα αποκτά αυτόματα ενισχυμένη αξία.

 

Η πρώτη από τις αποδόσεις που ενίσχυσε ο Stoiximan αφορά στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Οσμάνλισπορ και Ολυμπιακό και στο ενδεχόμενο να σκοράρει ο Κώστας Φορτούνης σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Όσοι τοποθετήσουν το συγκεκριμένο στοίχημα θα εκμεταλλευτούν την απόδοση του 4.50.

 

Η δεύτερη απόδοση που ενισχύθηκε, από την άλλη, αφορά σε τέσσερις σημερινούς αγώνες του Europa League. Συγκεκριμένα, το σημείο που συνοδεύει προβλέπει πως θα νικήσουν (πάντα στην κανονική διάρκεια του αγώνα), οι Άγιαξ, Ζενίτ, Σαχτάρ και Τότεναμ. Στην περίπτωση αυτού του συνδυαστικού στοιχήματος, η απόδοση έχει ενισχυθεί στο 5.70.

 

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν τις συγκεκριμένες αποδόσεις θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα εξασφαλίσουν, αν οι προβλέψεις επαληθευθούν. Τα χρήματα αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Για να συμμετάσχουν, όμως, σε αυτή την προσφορά του Stoiximan, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Ο Stoiximan εντάχθηκε στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας στα τέλη του 2012 και σήμερα θεωρείται από τις κορυφαίες της Ελλάδος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία