Ειδικά στοιχήματα για το Champions League από τη Novibet

Κάθε ημέρα, στης οποίας το αγωνιστικό πρόγραμμα κυριαρχούν οι αγώνες του Champions League, προσφέρει δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Αν, άλλωστε, πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό των αγώνων με το πλήθος στοιχηματικών αγορών που προσφέρει κάθε ιστοσελίδα, οι ευκαιρίες που προκύπτουν είναι πάμπολλες. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, αυξάνονται ακόμη περισσότερο, χάρη στο γεγονός ότι κάποιες στοιχηματικές εταιρίες ανακοινώνουν παράλληλα και μια σειρά ειδικών στοιχημάτων.

 

Μια τέτοια εταιρία είναι η Novibet, η οποία ανακοίνωσε ένα πλήθος ειδικών στοιχημάτων που αφορούν στους σημερινούς ή αυριανούς αγώνες του Champions League, καθώς και στο σύνολο της τρέχουσας αγωνιστικής της διοργάνωσης. Χάρη σε αυτά τα ειδικά στοιχήματα, οι παίχτες έχουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών.

 

Τα στοιχήματα που έχουν ανακοινωθεί για τους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης, για παράδειγμα, αφορούν στο σύνολο των γκολ, των κόρνερ και των κίτρινων καρτών που θα σημειωθούν. Παράλληλα, αφορούν στο ποια ομάδα θα κερδίσει τα περισσότερα κόρνερ και στο ποια θα σκοράρει πρώτη. Αντίστοιχα, υπάρχουν τέτοια ειδικά στοιχήματα και για τους αυριανούς αγώνες.

 

Από την άλλη, όσοι επιλέξουν τα ειδικά στοιχήματα της Novibet που αφορούν και στους σημερινούς και στους αυριανούς αγώνες του Champions League μπορούν να προβλέψουν, μεταξύ άλλων, τον αριθμό ισοπαλιών, τον αριθμό των γηπεδούχων ομάδων που θα νικήσουν, την ομάδα με τα περισσότερα γκολ και το ποια ημέρα θα σημειωθούν τα περισσότερα γκολ.

Όλα τα παραπάνω ειδικά στοιχήματα, θα είναι διαθέσιμα έως πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα κάθε ημέρας και δε θα μεταφερθούν στο live στοίχημα.

Αυτά έρχονται να προστεθούν στην προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας για 0% γκανιότα* ανάμεσα σε Μπενφίκα και Νάπολι σήμερα στις 21:45.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία