Ενισχυμένες αποδόσεις στο Λιντς-Ντέρμπι από την Titanbet

Η Titanbet ανακοινώνει συχνά ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία, ειδικά όταν στο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνονται αγώνες αγγλικού ποδοσφαίρου. Έτσι και σήμερα, η ιστοσελίδα στοιχημάτων ανακοίνωσε μια σειρά από ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία του αγώνα του αγγλικού Championship ανάμεσα σε Λιντς και Ντέρμπι.

 

Οι ενισχυμένες αυτές αποδόσεις επιτρέπουν στα μέλη της Titanbet να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς όμως να υποστούν εξίσου αυξημένο ρίσκο. Χάρη στην προσφορά της, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν σήμερα στο Λιντς-Ντέρμπι και επιλέξουν τα σημεία που συμμετέχουν στην προσφορά θα μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Οι αποδόσεις που ενίσχυσε στον αγώνα της Λιντς με τη Ντέρμπι η Titanbet είναι τέσσερις και αφορούν σε επιλεγμένα σημεία. Αναλυτικότερα, στο σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Κρις Γουντ και θα νικήσει η Λιντς, η απόδοση έχει ενισχυθεί στο 4.00. Αντίστοιχα, στο σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Τομ Ινς και θα νικήσει η Ντέρμπι, η απόδοση έχει ενισχυθεί στο 5.50. Επιπλέον, έχουν ενισχυθεί και δύο αποδόσεις στην αγορά νικητή και GG/NG. Αναλυτικότερα, στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Λιντς και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση έχει ενισχυθεί στο 6.50, από το προηγούμενο 5.75, ενώ στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Ντέρμπι και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση έχει ενισχυθεί στο 7.00, από το προηγούμενο 5.75.

 

Για να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν τα σχετικά σημεία. Και, εφόσον κερδίσουν, τα χρήματα που θα λάβουν θα είναι, όχι μόνο περισσότερα, αλλά και με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Η Titanbet είναι από τις καινούριες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου καθώς ιδρύθηκε το 2010 επιπλέον δεν ανήκει στις νόμιμες της Ελλάδος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Titanbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Titanbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία