Ειδικά στοιχήματα για τους σκόρερ του Αννόβερο-Βόλφσμπουργκ στη Meridianbet

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Meridianbet μπορούν σήμερα να στοιχηματίσουν σε έναν από τους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου της ημέρας και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, προβλέποντας το τελικό αποτέλεσμα, τον αριθμό των γκολ, τους σκόρερ και πολλές ακόμη πτυχές της αναμέτρησης του Αννόβερο με τη Βόλφσμπουργκ. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, όμως, τους προσφέρουν και μερικές επιπλέον ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών, μέσω κάποιων ειδικών στοιχημάτων που αφορούν στους σκόρερ του αγώνα.

Αναλυτικότερα, η Meridianbet ανακοίνωσε μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που καλούν τους παίχτες να προβλέψουν τον αριθμό των γκολ των σκόρερ των δύο ομάδων στην αποψινή αναμέτρηση.

 

Πόσα γκολ θα πετύχουν οι σκόρερ των δύο ομάδων;

Τα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Meridianbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, για τον σημερινό αγώνα της Bundesliga είναι συνολικά πέντε και το καθένα αφορά διαφορετικό παίχτη των δύο ομάδων. Από τη μία, λοιπόν, έχουμε τους παίχτες του Αννόβερο: τους Φούλκρουγκ, Γουντ και Μεχμεντι. Και από την άλλη, τους παίχτες της Βόλφσμπουργκ: τους Γκίντσεκ και Μπρέκαλο. Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας μπορούν να επιλέξουν οποιονδήποτε από τους παραπάνω παίχτες και να προβλέψουν τον αριθμό των γκολ που θα πετύχουν στον αποψινό αγώνα.

Οι επιλογές τους, όσον αφορά στον αριθμό των γκολ κάθε παίχτη, είναι οι εξής: 1+, 2+, 3+, περισσότερα γκολ και λιγότερα γκολ. Κάθε επιλογή συνοδεύεται και από την αντίστοιχη απόδοση, η οποία συνδυάζει το ρίσκο με τα πιθανά κέρδη όσων προβλέψουν σωστά.

Οι ενδιαφερόμενοι παίχτες, τέλος, έχουν περιθώριο έως την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να τοποθετήσουν ένα από τα παραπάνω ειδικά στοιχήματα στους σκόρερ του Αννόβερο-Βόλφσμπουργκ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία