Ενισχυμένες αποδόσεις σε Champions League και Europa League από τη Novibet

Η στοιχηματική εταιρία Novibet καλύπτει σήμερα και αύριο το σύνολο των αγώνων δύο κορυφαίων διοργανώσεων ποδοσφαίρου: του Champions League και του Europa League. Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στους κορυφαίους αγώνες της ημέρας έχουν άφθονες επιλογές για την τοποθέτηση προβλέψεων, ενώ παράλληλα μπορούν να εκμεταλλευτούν και κάποιες επιπλέον προτάσεις, οι οποίες υπόσχονται μάλιστα ενισχυμένα κέρδη στους νικητές.

Η Novibet, άλλωστε, ανακοίνωσε μια σειρά από συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένους σημερινούς και αυριανούς αγώνες. Και, χάρη σε αυτά τα στοιχήματα, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Τα περισσότερα από τα ειδικά στοιχήματα της Novibet αφορούν σε σημερινούς αγώνες του Champions League, ενώ το αυριανό αφορά στον αγώνα του Ολυμπιακού για το Europa League. Σήμερα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας θα βρουν τρία ειδικά συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Το πρώτο από αυτά αφορά στον αγώνα της Σάλκε με τη Μάντσεστερ Σίτι και προβλέπει ότι οι  Αγκουέρο και Στέρλινγκ θα πετύχουν πάνω από δύο γκολ ο καθένας. Η ενισχυμένη απόδοση για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο είναι 27.00.

Το δεύτερο στοίχημα της Novibet αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους και προβλέπει ότι θα σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ οι Γκριεζμάν και Ρονάλντο. Σε αυτή την περίπτωση, η ενισχυμένη απόδοση αγγίζει το 8.75.

Και το τρίτο σημερινό ειδικό στοίχημα αφορά στον αγώνα της Ατλέτικο με τη Γιουβέντους και προβλέπει ότι θα υπάρξει GG και over 2,5. H απόδοση του σημείου αγγίζει το 3.70.

Το τέταρτο στοίχημα, τέλος, αφορά στον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου. Η πρόβλεψη είναι ότι θα σκοράρει ο Φορτούνης και θα νικήσει ο Ολυμπιακός και η ενισχυμένη απόδοση φτάνει το 15.00.

Όλα τα ειδικά στοιχήματα της Novibet θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη κάθε αγώνα και θα ανταμείψουν τους νικητές με αυξημένα κέρδη, που θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Τέλος ο αγώνας Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους προσφέρεται με 0% γκανιότα* από την Novibet. Όλες τις προσφορές** της Novibet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία