Ειδικά στοιχήματα για τους νικητές διοργανώσεων στη Novibet

Αν και διανύουμε ακόμη τις πρώτες ώρες και ημέρες του 2018, το βλέμμα πολλών παιχτών του στοιχήματος είναι στραμμένο στο μέλλον και στην ολοκλήρωση των σημαντικότερων διοργανώσεων της Ευρώπης και του κόσμου, μετά από μερικούς μήνες. Οι παίχτες αυτοί ήδη υπολογίζουν τις πιθανότητες και τις επιλογές, γνωρίζοντας πλέον τους περισσότερους πρωταθλητές χειμώνα, και προσανατολίζονται στην τοποθέτηση στοιχημάτων στους νικητές κάθε διοργάνωσης.

Τη δυνατότητα αυτή τους δίνει με το παραπάνω η εταιρία στοιχημάτων Novibet, η οποία έχει ανακοινώσει μια σειρά ειδικών στοιχημάτων που προβλέπουν ακριβώς αυτό: τις ομάδες που θα κατακτήσουν τον τίτλο στις σημαντικότερες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ και χόκεϊ επί πάγου!

 

Ειδικά στοιχήματα για κάθε διοργάνωση στο ποδόσφαιρο

Τα παραπάνω στοιχήματα είναι μακροχρόνια και θα διευθετηθούν με το τέλος κάθε διοργάνωσης. Και, ειδικά στο ποδόσφαιρο, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες στοιχήματα για διαφορετικές διοργανώσεις. Φυσικά, περίοπτη θέση στη λίστα της στοιχηματικής εταιρίας Novibet έχουν η ελληνική Superleague και το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς και οι κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης: το Champions League, το Europa League, οι Premier League, Bundesliga, Primera Division Serie A και Ligue 1.

Παράλληλα, είναι διαθέσιμες και λιγότερο δημοφιλείς επιλογές, όπως τα Κύπελλα πολλών ευρωπαϊκών χωρών, τα πρωταθλήματα από χώρες όπως το Βέλγιο και η Ρωσία, για παράδειγμα, αλλά και μικρότερων διοργανώσεων και κατηγοριών.

 

Μεγάλη ποικιλία και στα υπόλοιπα αθλήματα

Και στα υπόλοιπα αθλήματα, όμως, η Novibet δεν έχει τσιγκουνευτεί τις επιλογές! Στο μπάσκετ, για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις (όπως η ελληνική Basket League, η Euroleague και το Eurocup), αλλά και στο NBA. Επίσης, οι σημαντικότερες διοργανώσεις της Ευρώπης και των ΗΠΑ είναι διαθέσιμες και στα υπόλοιπα αθλήματα που βρίσκονται στη λίστα των ειδικών μακροχρόνιων στοιχημάτων της Novibet.

H Novibet εντάχθηκε στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας στα τέλη του 2012 και έκτοτε προσφέρει τις υπηρεσίες της σε στοίχημα αλλά και σε παιχνίδια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία