Ενισχυμένες αποδόσεις για ελληνικές και κυπριακές ομάδες στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Σήμερα, δύο ελληνικές και δύο κυπριακές ομάδες θα ξεκινήσουν την προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του Europa League και η στοιχηματική εταιρία Novibet δεν έχει φροντίσει μόνο να καλύψει στοιχηματικά τους τέσσερις αγώνες, αλλά και να ανακοινώσει μια σειρά από ενισχυμένες αποδόσεις που αφορούν στα σημερινά αποτελέσματα.

Αναλυτικότερα, το σημερινό πρόγραμμα των προκριματικών του Europa League περιλαμβάνει και τις εξής ομάδες: τον Αστέρα Τρίπολης που αντιμετωπίζει τη Χιμπέρνιαν, τον Ατρόμητο που αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Μπρεστ, την ΑΕΚ Λάρνακας που αντιμετωπίζει τη Ντάνταλκ και τον Απόλλωνα Λεμεσού που αντιμετωπίζει τη Ζελέζνιτσαρ. Και τα μέλη της Novibet μπορούν να τοποθετήσουν τους παραπάνω αγώνες μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Οι επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τα σημερινά ειδικά στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet είναι αρκετές. Πρώτα απ’ όλα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ενδεχόμενο να κερδίσουν και οι τέσσερις ελληνικές και κυπριακές ομάδες στους αγώνες τους. Το σημείο αυτό συνοδεύεται από απόδοση 59.50. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ενδεχόμενο όχι απαραίτητα να κερδίσουν, αλλά να μη χάσουν. Και αυτό το σημείο αφορά και στις τέσσερις ομάδες και συνοδεύεται από απόδοση 6.10.

Τέλος, μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά αποτελεσμάτων, όπως το να κερδίσει μόνο η ΑΕΚ Λάρνακας (7.65), να κερδίσει μόνο ο Απόλλων Λεμεσού (7.75), να κερδίσει μόνο ο Ατρόμητος (8.25), να κερδίσουν μόνο ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης (8.85) ή να κερδίσει μόνο ο Αστέρας Τρίπολης (10.50).

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις έχουν ενισχυθεί και τα ειδικά στοιχήματα που έχει ανακοινώσει η Novibet θα παραμείνουν στην ιστοσελίδα της έως την έναρξη του πρώτου αγώνα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι καλά θα κάνουν να τοποθετήσουν άμεσα τις προβλέψεις τους.

Εκτός των ειδικών στοιχημάτων η Νovibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει επιλέξει και τον αγώνα Ντιναμό Μπρεστ-Ατρόμητος για να τον προσφέρει στα μέλη της με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία