Καθημερινά ειδικά στοιχήματα για το Μουντιάλ στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Μουντιάλ είναι ότι προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες στοιχηματισμού κάθε ημέρα. Άλλωστε, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στις αγορές κάθε αγώνα ξεχωριστά, προβλέποντας το τελικό αποτέλεσμα, το σκορ και άλλες πτυχές του, αλλά και να τοποθετούν ειδικά στοιχήματα που μπορούν να αφορούν σε συνολικές επιδόσεις ομάδων και παιχτών.

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, όπως είναι φυσικό, καλύπτει πλήρως την πρώτη κατηγορία στοιχημάτων, ενώ παράλληλα έχει ανακοινώσει ένα πλήθος ειδικών στοιχημάτων, τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τις ομάδες που θα προκριθούν στις επόμενες φάσεις, το νικητή της διοργάνωσης, τον κορυφαίο σκόρερ, το σύνολο των γκολ της διοργάνωσης και άλλα. Σε αυτά τα ειδικά στοιχήματα έρχεται να προστεθεί και μια νέα κατηγορία, η οποία καλεί τους παίχτες να προβλέψουν πτυχές κάθε ημέρας του Μουντιάλ.

 

Οι επιδόσεις κάθε ημέρας στα ειδικά στοιχήματα της Novibet

Αναλυτικότερα, η Novibet,η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία ειδικών στοιχημάτων, με το όνομα Ειδικά Ημέρας. Τα στοιχήματα αυτά ανανεώνονται κάθε ημέρα του Μουντιάλ και καλούν τους παίχτες να πραγματοποιήσουν διαφορετικές προβλέψεις, όσον αφορά στις επιδόσεις και στα στατιστικά των ομάδων και των παιχτών κατά τη διάρκεια της τρέχουσας ημέρας.

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στον αριθμό των συνολικών γκολ που θα επιτευχθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας ή στην ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στον αριθμό των σουτ στην εστία, των κόρνερ, των οφσάιντ, των πλάγιων άουτ και των κίτρινων καρτών. Ανάλογα με το αντικείμενο στοιχηματισμού, μάλιστα, θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν και διαφορετικούς τρόπους στοιχηματισμού, όπως το 3-way ή το 5-way.

Όλα τα ειδικά στοιχήματα, τέλος, θα διευθετούνται στο τέλος της αγωνιστικής ημέρας, μόλις ολοκληρώνεται και ο τελευταίος αγώνας του Μουντιάλ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία