Ενισχυμένες αποδόσεις στο… ελληνικό Europa League από την εταιρία στοιχημάτων Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet έχει ήδη στρέψει το βλέμμα της στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Europa League και ανακοίνωσε ένα νέο συνδυαστικό στοίχημα, το οποίο συνοδεύεται από μία ενισχυμένη απόδοση. Χάρη στο στοίχημα αυτό, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν μια έτοιμη πρόβλεψη και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Αναλυτικότερα, το εν λόγω στοίχημα αφορά στους αγώνες που θα δώσουν την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν εντός έδρας τη Μπέτις και την Τσέλσι αντίστοιχα και μόνος σκοπός τους είναι η νίκη. Παράλληλα, όμως, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν έναν μόνο σκοπό: να προβλέψουν σωστά, προκειμένου να εξασφαλίσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Πρόβλεψη για τα γκολ στους αγώνες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Το στοίχημα της Novibet με την ενισχυμένη απόδοση βρίσκεται στη σχετική ειδική κατηγορία και προβλέπει το εξής: ότι και στον αγώνα του Ολυμπιακού και στον αγώνα του ΠΑΟΚ θα σημειωθούν over 2,5 γκολ. Αυτή είναι και η μόνη επιλογή που έχουν μέσω του συγκεκριμένου στοιχήματος οι παίχτες και το σχετικό σημείο συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση του 4.40.

Το συγκεκριμένο στοίχημα μπορούν να το τοποθετήσουν όλα τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας που ενδιαφέρονται, αρκεί να σπεύσουν να το κάνουν πριν ξεκινήσει ο πρώτος από τους δύο αγώνες της Πέμπτης: αυτός του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι, στις 19:55. Και, εφόσον η πρόβλεψη επαληθευθεί, θα εξασφαλίσουν τα ανάλογα κέρδη.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει εγκαίρως το κατάλληλο στοίχημα, θα διεκδικήσει περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο του. Και, παρόλο που τα κέρδη αυτά θα προέρχονται από προσφορά**, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Το συνδυαστικό στοίχημα αυτό μπορούν να το επιλέξουν και όσοι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος το επιθυμούν καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία