Πλήθος ειδικών για το Eurobasket στην στοιχηματική εταιρία Novibet

To Eurobasket βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet έχουν δεκάδες επιλογές στοιχηματισμού. Εκτός από τα δεκάδες στοιχήματα που μπορούν να τοποθετήσουν σε κάθε αγώνα, άλλωστε, μπορούν να επιλέξουν και κάποια από το πλήθος ειδικών που έχουν στη διάθεσή τους. Η Novibet έχει φροντίσει να καλύψει διαφορετικές πτυχές της διοργάνωσης, ανακοινώνοντας μια σειρά από ειδικά στοιχήματα, για τους ομίλους, για τους νικητές, αλλά και για τους παίχτες.

 

Ειδικά στοιχήματα για το νικητή της διοργάνωσης

Η πρώτη κατηγορία ειδικών στοιχημάτων που μπορούν να τοποθετήσουν οι παίχτες στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet αφορά στο νικητή της διοργάνωσης. Επιλέγοντας την κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων και τον τομέα που αφορά στο νικητή, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε φαβορί και αουτσάιντερ και να τοποθετήσουν την πρόβλεψή τους, έως και μερικές ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Eurobasket.

 

Ειδικά στοιχήματα για τους ομίλους

Στην παρούσα φάση, όμως, τα περισσότερα από τα ειδικά στοιχήματα της Novibet αφορούν στους ομίλους του Eurobasket. Σε αυτή την κατηγορία ειδικών στοιχημάτων, οι παίχτες μπορούν αρχικά να στοιχηματίσουν στο νικητή κάθε ομίλου – την ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση με τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν και σε κάθε ομάδα ξεχωριστά και να προβλέψουν αν θα προκριθεί στην επόμενη φάση ή αν θα αποκλειστεί.

 

Ειδικά στοιχήματα παιχτών

Η τελευταία κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων που έχει ανακοινώσει η εταιρία στοιχηματισμού Novibet αφορά στους παίχτες των κορυφαίων ομάδων του τουρνουά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν έναν παίχτη και να προβλέψουν λεπτομέρειες για τις επιδόσεις τους στον επόμενο αγώνα που δίνει η εθνική ομάδα τους. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο over/under των πόντων που θα σημειώσουν ή των ριμπάουντ που θα κατεβάσουν.

Χάρη στα ειδικά στοιχήματα της Novibet, λοιπόν, όσοι στοιχηματίζουν στο Eurobasket έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη και εννοείται πως μέσα σε αυτούς είναι και οι Έλληνες διότι η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Η Novibet ανακοινώνει συνεχώς ειδικά στοιχήματα για όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, για το μπάσκετ μάλιστα είχε ανακοινώσει για την Euroleague.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία