Ειδικά στοιχήματα για Μπαπέ, Καβάνι και Νεϊμάρ στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Τρεις από τους κορυφαίους παίχτες της Ευρώπης θα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν τη νίκη της ομάδας τους στο Champions League, και οι παίχτες του στοιχήματος θα μπορούν να στοιχηματίσουν και στις επιδόσεις τους, χάρη σε στοιχήματα όπως ο πρώτος σκόρερ και ο σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής στον αγώνα. Το να στοιχηματίζει, άλλωστε, κανείς στο να σκοράρουν παίχτες όπως ο Κίλιαν Μπαπέ, ο Έντινσον Καβάνι και ο Νεϊμάρ της Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί μια πρόβλεψη με αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.

Στην περίπτωση της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, όμως, οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στις επιδόσεις των τριών κορυφαίων ποδοσφαιριστών έχουν στη διάθεσή τους ακόμη περισσότερες επιλογές. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν μια σειρά από ειδικά στοιχήματα, σχετικά με τα γκολ που θα πετύχει η τριάδα των Μπαπέ, Καβάνι και Νεϊμάρ.

 

MCN: Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet

Η Novibet έχει ονομάσει τη σειρά των ειδικών στοιχημάτων για τους τρεις παίχτες MCN και τα μέλη της θα τα βρουν στο μενού των ειδικών στοιχημάτων. Καθένα από τα στοιχήματα αυτά, όμως, θα είναι διαθέσιμο έως την έναρξη του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νάπολι, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν να τα τοποθετήσουν.

Το πρώτο από αυτά τα ειδικά στοιχήματα προβλέπει ότι και οι τρεις παίχτες θα καταφέρουν να σκοράρουν και συνοδεύεται από την απόδοση 4.80. Παράλληλα, τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν στο να μη σκοράρει κανένας, με απόδοση 6.42. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ότι θα σκοράρει μόνο ένας από τους τρεις: ο Μπαπέ (με απόδοση 5.20), ο Καβάνι (με απόδοση 5.90) ή ο Νεϊμάρ (με απόδοση 6.45). Τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ότι τουλάχιστον ένας από τους παίχτες θα σκοράρει στον αποψινό αγώνα, με απόδοση 1.10, ή στο ότι όλοι θα πετύχουν τον ίδιο αριθμό γκολ, με απόδοση 4.50.

Στα ειδικά στοιχήματα αυτά εννοείται πως μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος, καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία