Ειδικά στοιχήματα για την 4η αγωνιστική του Europa League στη Novibet

Κάθε ημέρα που περιλαμβάνει μια κορυφαία διοργάνωση ποδοσφαίρου, όπως η σημερινή που περιλαμβάνει τους αγώνες του Europa League, προσφέρει άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες στους παίχτες. Οι αγώνες είναι πολλοί, οι στοιχηματικές αγορές σε κάθε αγώνα ακόμη περισσότερες και οι ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών από τις στοιχηματικές εταιρίες απογειώνονται, ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένος να πάρει κάθε παίχτης.

Σε όλα τα παραπάνω στοιχήματα, μάλιστα, η Novibet αποφάσισε να προσθέσει ακόμη περισσότερα. Πρόκειται για μια σειρά ειδικών στοιχημάτων που αφορούν στην 4η αγωνιστική του Europa League. Και όσοι επιλέξουν αυτά τα στοιχήματα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με πιο πρωτότυπους τρόπους.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για το Europa League

Τα νέα ειδικά στοιχήματα της νόμιμης ιστοσελίδας Novibet αφορούν στις συνολικές επιδόσεις των ομάδων που αγωνίζονται κατά την 4η αγωνιστική του Europa League. Τα στοιχήματα αυτά περιλαμβάνουν όλους τους ομίλους και όλους τους αγώνες και καλούν τους παίχτες να προβλέψουν τι θα συμβεί σε πτυχές όπως τα γκολ, τα κόρνερ κτλ..

Οι βασικότεροι τομείς των ειδικών στοιχημάτων αφορούν στον αριθμό των γκολ της αγωνιστικής. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν, για παράδειγμα, στο ποιος θα είναι ο όμιλος με τα περισσότερα γκολ. Δεδομένου, μάλιστα, ότι φαβορί αποτελεί ο πρώτος όμιλος της διοργάνωσης, με απόδοση 9.00, οι αποδόσεις σε κάθε σημείο είναι αρκετά υψηλές – όπως άλλωστε και το ρίσκο…

Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο σύνολο των γκολ της 4ης αγωνιστικής. Οι επιλογές τους σε αυτή την περίπτωση είναι εφτά, με το σημείο των 66-70 γκολ να αποτελεί το φαβορί, με απόδοση 3.30.

Οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν ένα ή περισσότερα ειδικά στοιχήματα στον αριθμό των κόρνερ. Και σε αυτή την περίπτωση, μπορούν να στοιχηματίσουν στον όμιλο με τα περισσότερα κόρνερ ή να επιχειρήσουν να προβλέψουν τον συνολικό αριθμό της αγωνιστικής, και πάλι με εφτά επιλογές.

Εκτός της προσφοράς** της 0% γκανιότας* στον αγώνα Φενέρμπαχτσε και Άντερλεχτ, η Novibet ανακοίνωσε και ένα συνδυαστικό στοίχημα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία