Στοιχήματα για τις ελληνικές εκλογές στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet δεν παρέχει στα μέλη της μόνο στοιχηματικές ευκαιρίες στα αθλήματα, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως η πολιτική. Και, όπως είναι φυσικό, οι επερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές (αλλά και οι ευρωεκλογές) στην Ελλάδα δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρουν οι υπεύθυνοι στον συγκεκριμένο τομέα.

Με άλλα λόγια, τα μέλη της Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν και στα αποτελέσματα των επερχόμενων εκλογών στη χώρα μας και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν τα στοιχήματα στην πολιτική και να δουν τα στοιχήματα που προσφέρουν οι υπεύθυνοι στη συγκεκριμένη κατηγορία.

 

Τα στοιχήματα της Novibet για τις ελληνικές εκλογές

Οι επιλογές που προσφέρει η Novibet η οποία να θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, για όσους θέλουν να στοιχηματίσουν στις επερχόμενες εκλογές χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: τις περιφερειακές, τις δημοτικές και τις ευρωεκλογές. Κάθε κατηγορία περιλαμβάνει διαφορετικά στοιχήματα.

Για παράδειγμα, στην κατηγορία των περιφερειακών εκλογών μπορούν να στοιχηματίσουν στον επόμενο περιφερειάρχη Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας. Για την ιστορία, φαβορί στα δύο στοιχήματα είναι οι Γιώργος Πατούλης (1.25) και Απόστολος Τζιτζικώστας (1.08) αντίστοιχα.

Στην κατηγορία των δημοτικών εκλογών, από την άλλη, οι επιλογές τους είναι τρεις. Στην περίπτωση του Δήμου Αθήνας, φαβορί είναι ο Κώστας Μπακογιάννης, με απόδοση 1.10, του Δήμου Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ταχιάος, με απόδοση 1.80, και του Δήμου Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης, με απόδοση 1.17.

Στις ευρωεκλογές, τέλος, τα μέλη της Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν στα ποσοστά που θα εξασφαλίσουν στην Ευρωβουλή τα ελληνικά κόμματα. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας, του Σύριζα, της Χρυσής Αυγής, του Ποταμιού και άλλων κομμάτων, με τη μέθοδο του over/under.

Τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι το πρωινό των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, στις 19 Μαΐου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία