Νέος μνηστήρας για τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις της εταιρείας στοιχήματος William Hill

Η λίστα με τους υποψήφιους μνηστήρες των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων της εταιρείας στοιχήματος William Hill μεγαλώνει και στις εταιρείες που έχουν ήδη εκδηλώσει επίσημα ή ανεπίσημα ενδιαφέρον προστίθεται μία ακόμα: η αμερικανική Advent International. Η συγκεκριμένη εταιρεία εδρεύει στη Βοστώνη και δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά των στοιχηματικών πρακτορείων της William Hill στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και για τις ιστοσελίδες της στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Θυμίζουμε ότι η William Hill ανήκει πλέον στην Caesars Entertainment, η οποία όμως ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τις αμερικανικές επιχειρήσεις της και επιθυμεί να πουλήσει όλες τις υπόλοιπες. Για τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις της εταιρείας στοιχήματος έχουν προς το παρόν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές εταιρείες, που αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα τον πόλεμο προσφορών.

 

Η νέα εταιρεία που ενδιαφέρεται για τη William Hill

Η Advent International είναι μια αμερικανική εταιρεία, που εδρεύει στη Βοστώνη και δεν έχει καμία προηγούμενη ενασχόληση με τον τομέα των τυχερών παιχνιδιών, στις ΗΠΑ ή στον υπόλοιπο κόσμο. Ωστόσο, δημοσιεύματα και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού τη θέλουν να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις της William Hill.

Βέβαια, η Advent International δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τα πρακτορεία και τις ιστοσελίδες της William Hill σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει μεταξύ άλλων, οι Apollo Global, Entain (ιδιοκτήτρια των Ladbrokes και Coral), BetFred, Boylesports, 888 και άλλες. Ωστόσο, οι περισσότερες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επικράτηση της Apollo Global, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει μια επιθετική στρατηγική εξαγορών και είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να εξαγοράσει το σύνολο της William Hill.

Η νέα ιδιοκτήτρια, Caesars Entertainment, πάντως, δεν έχει ανακοινώσει προς το παρόν τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία πώλησης. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι έχουν αναφέρει ότι αναμένουν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 1,4 δις ευρώ από την πώληση.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.