Ενισχυμένες αποδόσεις και σήμερα στη Ladbrokes

Όπως κάθε ημέρα, και σήμερα η Ladbrokes ανακοίνωσε κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Σήμερα, άλλωστε, ολοκληρώνονται οι περισσότερες αγγλικές διοργανώσεις και η ιστοσελίδα στοιχημάτων δε θα μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία να επικεντρώσει σε αυτές το ενδιαφέρον των μελών της.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Ladbrokes ανακοίνωσε τρεις ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία δύο αγώνων ποδοσφαίρου: του Μίντλεσμπρο-Χαλ και του Λίνκολν-Όλντχαμ. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να ανησυχούν για επιπλέον ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Μίντλεσμπρο και Χαλ, η ενισχυμένη απόδοση της Ladbrokes εντοπίζεται στην αγορά του νικητή αγώνα και GG/NG. Η απόδοση βρισκόταν προηγουμένως στο 4.00, αλλά πλέον αγγίζει το 5.00.

 

Στην ίδια αγορά βρίσκεται και η πρώτη ενισχυμένη απόδοση του αγώνα του FA Cup ανάμεσα σε Λίνκολν και Όλντχαμ. Στο σημείο που προβλέπει νίκη της Όλντχαμ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση έχει αυξηθεί από το 4.50 στο 5.50. Επιπλέον, στον ίδιο αγώνα βρίσκεται και μια ενισχυμένη απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Lincoln και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Και σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση αυξήθηκε στο 5.50 από το 4.50.

 

Χάρη στη σημερινή προσφορά της Ladbrokes, λοιπόν, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στους δύο αγώνες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο. Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, μάλιστα, αν οι προβλέψεις επαληθευθούν, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι απαραίτητο το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

Η Ladbrokes είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν εκτός από στοίχημα και παιχνίδια καθώς διαθέτει ιστοσελίδα καζίνο,πόκερ, μπίνκο με πολλές επιλογές.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία