Τότεναμ-Σαουθάμπτον: Ενισχυμένες αποδόσεις στην Titanbet

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο δεν χαρακτηρίζεται από τις πολλές επιλογές που προσφέρει. Ωστόσο, μία από αυτές τις επιλογές παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και πρωταγωνιστεί παράλληλα σε μια σειρά από προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων.

 

Πρόκειται για το ντέρμπι της Premier League ανάμεσα σε Τότεναμ και Σαουθάμπτον, το οποίο καλύπτει στοιχηματικά και η Titanbet. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, μάλιστα, ανακοίνωσε μια σειρά από ενισχυμένες αποδόσεις που μπορούν να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη των παιχτών, χωρίς να τους αναγκάζει να υποστούν αυξημένο ρίσκο.

 

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις αφορούν σε επιλεγμένα σημεία και καλύπτουν πτυχές του αγώνα, από τους σκόρερ έως το τελικό αποτέλεσμα. Και όλες τους υπόσχονται επιπλέον κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Αναλυτικότερα, η πρώτη ενισχυμένη απόδοση της Titanbet βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Χάρι Κέιν και θα κερδίσει η Τότεναμ. Η συγκεκριμένη απόδοση έχει ενισχυθεί στο 4.50. Η δεύτερη απόδοση αφορά στο σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Τζέι Ροντρίγκεζ και θα κερδίσει η Σαουθάμπτον. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση έχει ενισχυθεί στο 6.50.

 

Οι δύο επόμενες ενισχυμένες αποδόσεις της Titanbet αφορούν στην αγορά του νικητή αγώνα και GG/NG. Η πρώτη βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Τότεναμ και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και έχει ενισχυθεί από το 4.75 στο 6.00. Και η δεύτερη στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Σαουθάμπτον και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και έχει ενισχυθεί από το 5.50 στο 6.50.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, θα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα, έως και την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Οι παίχτες, λοιπόν, έχουν διορία έως τότε, προκειμένου να τις εκμεταλλευτούν και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Titanbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Titanbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία