Τότεναμ-Γάνδη με ενισχυμένες αποδόσεις στη Ladbrokes

Η Ladbrokes παρακολουθεί στενά όλους τους σημερινούς αγώνες του Europa League, αλλά στις προτιμήσεις της ξεχωρίζει αυτός με το έντονο αγγλικό ενδιαφέρον, ανάμεσα σε Τότεναμ και Γάνδη. Ο εν λόγω αγώνας κατέχει περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Ladbrokes και συνοδεύεται και από μία προσφορά.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, η Ladbrokes ανακοίνωσε δύο ενισχυμένες αποδόσεις για όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία του αγώνα. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, οι παίχτες θα μπορέσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Ladbrokes αφορούν σε επιλεγμένα σημεία σε δύο διαφορετικές αγορές. Η πρώτη από αυτές αφορά στα γκολ που θα σκοράρει ο Χάρι Κέιν. Συγκεκριμένα, όσοι στοιχηματίσουν στο να πετύχει δύο ή περισσότερα γκολ ο Κέιν θα δουν την ενισχυμένη απόδοση του 5.50. Η δεύτερη, από την άλλη, αφορά στην αγορά του wincast. Συγκεκριμένα, όσοι στοιχηματίσουν στο να σκοράρει ο Ντέλε Αλί και να νικήσει η Τότεναμ θα εκμεταλλευτούν την απόδοση του 2.50.

 

Και οι δύο αποδόσεις έχουν ενισχυθεί, χάρη στην προσφορά της Ladbrokes και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τις εκμεταλλευτούν. Βέβαια, οι συγκεκριμένες θα ισχύουν μόνον έως την έναρξη του αγώνα και δε θα είναι διαθέσιμες στο live στοίχημα. Όσοι τις εκμεταλλευτούν, θα εξασφαλίσουν ολόκληρο το ποσό – εφόσον βέβαια προβλέψουν σωστά – σε μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμο προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας του.

 

Λογικό και επόμενο η Ladbrokes να ενισχύει τις αποδόσεις της υπέρ της Τόνεμαμ εφόσον κατάγεται από τη Βρετανία και θεωρείται μάλιστα από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίας της χώρας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία