Παρολί ενισχυμένων αποδόσεων στον Stoiximan

Σήμερα και αύριο, το στοιχηματικό ενδιαφέρον μονοπωλείται από τους αγώνες του Champions League. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου της Ευρώπης επιστρέφει με ένα πλήθος άκρως ενδιαφέροντων αγώνων και τα στοιχήματα που αναμένεται να συγκεντρώσουν είναι πολλά. Αυτός είναι και ένας λόγος που η στοιχηματική εταιρία Stoiximan προχωρά στη σημερινή του προσφορά.

 

Η προσφορά αφορά σε όσους σχηματίζουν συνήθως παρολί με τις προβλέψεις τους και σκοπεύουν να επαναλάβουν τη διαδικασία στους αγώνες του Champions League, σήμερα και αύριο. Πρόκειται για ένα έτοιμο παρολί, το οποίο προβλέπει τέσσερις νικητές και συνοδεύεται από μια ενισχυμένη απόδοση!

 

Αναλυτικότερα, η προσφορά αφορά σε όσους στοιχηματίσουν στους νικητές των εξής αγώνων που διεξάγονται την 1η και 2η Νοεμβρίου: Μπεσίκτας – Νάπολι, Βασιλεία – Παρί Σ.Ζ., Ντόρτμουντ – Σπόρτινγκ και Μονακό – ΤΣΣΚΑ. Οι παίχτες αυτοί θα βρουν ένα έτοιμο παρολί στην κεντρική σελίδα του Stoiximan, το οποίο προβλέπει νίκη των Νάπολι, Παρί Σεν Ζερμέν, Ντόρτμουντ και Μονακό.

 

Η απόδοση που συνοδεύει, μάλιστα το συγκεκριμένο παρολί έχει ενισχυθεί και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες το προτιμήσουν και δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται. Συγκεκριμένα, η απόδοση που συνοδεύει το παρολί που προτείνει ο Stoiximan αγγίζει το 10.15.

 

Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που θα τοποθετήσουν το έτοιμο παρολί του Stoiximan θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, εφόσον βέβαια, επαληθευθούν οι προβλέψεις τους, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Η προσφορά, άλλωστε, ενισχύει τις αποδόσεις, με αποτέλεσμα να μην υπόσχεται κάποιο bonus, το οποίο απαιτεί τζιράρισμα της αξίας του, προκειμένου να γίνει διαθέσιμο προς ανάληψη.

 

Και οι Έλληνες πάικτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν στο έτοιμο παρολί του Stoiximan μιας και ανήκει στις νόμιμες εταίριες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία