Ενισχυμένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από τη Ladbrokes για σήμερα 30 Δεκεμβρίου

Μπορεί το ημερολόγιο να στερεύει από ημερομηνίες του 2016 και μπορεί ο καιρός να είναι άκρως χειμωνιάτικος και λευκός, αλλά οι αγώνες στα γήπεδα του Ηνωμένου Βασιλείου συνεχίζονται, σήμερα και αύριο. Ήδη σήμερα, έχουν προγραμματιστεί δύο σημαντικές αναμετρήσεις, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League και της σκωτσέζικης Premiership. Η Χαλ υποδέχεται την Έβερτον και η Χαρτς την Αμπερντίν, σε δύο αγώνες που μπορούν να αποφέρουν επιπλέον κέρδη στα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Ladbrokes.

 

Αναλυτικότερα, τα μέλη της Ladbrokes που θα στοιχηματίσουν στους δύο αγώνες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν δύο ενισχυμένες αποδόσεις. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, αν οι προβλέψεις τους επαληθευθούν, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν εξίσου αυξημένο ρίσκο.

 

Στον πρώτο αγώνα, λοιπόν, αυτόν ανάμεσα σε Χαλ και Έβερτον, η Ladbrokes έχει ενισχύσει το σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Ρομέλου Λουκάκου και πως θα νικήσει η Έβερτον. Στο εν λόγω σημείο, η απόδοση αρχικά δεν ξεπερνούσε το 2.75, αλλά πλέον βρίσκεται στο 3.25.

 

Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, αυτόν ανάμεσα σε Χαρτς και Αμπερντίν, η Ladbrokes ενίσχυσε την απόδοση που προβλέπει πως θα νικήσει η Αμπερντίν και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση αυξήθηκε από το 4.50 στο 5.50.

 

Οι δύο αποδόσεις που ενίσχυσε η Ladbrokes, τέλος, θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα έως την έναρξη κάθε αγώνα. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους στα κατάλληλα σημεία. Εφόσον, μάλιστα, προβλέψουν σωστά, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Η Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες αγγλικές εταιρίες στοιχημάτων στο χώρο του στοιχήματος και ξεχωρίζει για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο στοίχημα αλλά και σε παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία