Διάφορα

Επέστρεψαν οι προσφορές της ιστοσελίδας στοιχήματος Bet365 για το Europa League

Η επιστροφή των αγώνων του Europa League έχει αυξήσει σημαντικά τις επιλογές στοιχηματισμού που έχουν οι παίκτες του στοιχήματος στις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου και έτσι έχουν ξανά την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη σε ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά και να εκμεταλλευτούν τις προσφορές στις στοιχηματικές εταιρίες που απουσίαζαν τους τελευταίους μήνες.

Πρόωρα κέρδη στο NBA μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Bet365 έχουν και πάλι τη δυνατότητα να διεκδικούν κέρδη στους αγώνες του NBA, αφού η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο θα ολοκληρωθεί σύντομα. Οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν ήδη τα μέλη της Bet365 είναι πολλές, ενώ δεν απουσιάζουν και προσφορές που υπόσχονται να ενισχύσουν την αξία επιλεγμένων στοιχημάτων.

Mε νέα προσφορά υποδέχεται την επιστροφή του MLB η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365 προσφέρει εξαιρετική κάλυψη στους αγώνες μπέιζμπολ του MLB, αλλά οι τελευταίοι μήνες συνοδεύτηκαν από ξηρασία στις συγκεκριμένες αγορές, αφού η διοργάνωση άργησε να επιστρέψει, λόγω της πανδημίας. Οι αγώνες του αμερικανικού μπέιζμπολ, όμως, θα επιστρέψουν στις 23 Ιουλίου και η Bet365 έχει ανακοινώσει, όχι μόνο ένα πλήθος αγορών στοιχηματισμού, αλλά και μια συμφέρουσα προσφορά.

Πρόωρα διευθετεί επιλεγμένα στοιχήματα στη Bundesliga η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365

H Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και επανέφερε μία από τις δημοφιλέστερες προσφορές της, μετά από μια περίοδο… αφλογιστίας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, και υπόσχεται στα μέλη της να μοιράσει πρόωρα κέρδη σε όλους τους επερχόμενους αγώνες της γερμανικής Bundesliga. Η προσφορά της Bet365 θα διευθετήσει πρόωρα επιλεγμένα στοιχήματα, αν μία από τις δύο ομάδες οποιασδήποτε αναμέτρησης προηγηθεί με διαφορά 2 γκολ.

Πασχαλινά challenges με πλούσιες ανταμοιβές στην ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten

Η Interwetten, ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, φόρεσε τα πασχαλινά της και τις επόμενες ημέρες θα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικούν πλούσιες ανταμοιβές, συμμετέχοντας στη νέα προσφορά της. Κάθε ημέρα, οι υπεύθυνοι ανακοινώνουν και ένα νέο challenge, το οποίο θα ανταμείβει όσους το εκπληρώνουν με μια διαφορετική ανταμοιβή.

Μειώνει το ρίσκο για τους νικητές του Μουντομπάσκετ η εταιρία στοιχημάτων Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσους στοιχηματίζουν στους αγώνες του Μουντομπάσκετ και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν, αρκεί να χάσουν υπό προϋποθέσεις. Χάρη στη νέα προσφορά, όσοι στοιχηματίσουν σε νίκη μιας ομάδας και αυτή προηγηθεί σε οποιοδήποτε σημείο με διαφορά 20 πόντων, θα εισπράξουν άμεσα τα κέρδη που δικαιούνται, ανεξάρτητα από το πώς θα λήξει τελικά ο αγώνας.

Ενισχυμένες τιμές σε αγώνες ποδοσφαίρου ανακοινώνει η εταιρία στοιχημάτων Bet365

H νέα σεζόν φέρνει και νέες προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας στοιχημάτων Bet365, με αποτέλεσμα τα μέλη της να έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ακόμη περισσότερα από τα νικητήρια στοιχήματά τους. Η νέα προσφορά της Bet365 υπόσχεται να αυξάνει τα πιθανά κέρδη σε επιλεγμένα στοιχήματα, μέσω μιας σειράς ενισχυμένων τιμών.

Προσφορά Spin & Win στην στοιχηματική εταιρία Interwetten

Η Interwetten, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια προσφορά για τα μέλη των ιστοσελίδων της και υπόσχεται να μοιράζει καθημερινά έπαθλα στους τυχερούς παίχτες, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η νέα προσφορά ονομάζεται Spin & Win και τα μέλη της Interwetten μπορούν να την εκμεταλλεύονται καθημερινά, χωρίς να χρειάζεται να ρισκάρουν χρήματα ή να παραχωρήσουν το παραμικρό αντάλλαγμα!

Στοιχηματική εταιρία Bet365: Προσφορά μειωμένου ρίσκου στον τελικό του Champions League

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Champions League φτάνει στο τέλος της και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν προβλέψεις σε δεκάδες διαφορετικές στοιχηματικές αγορές και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με το ρίσκο που θα συνοδεύει τα στοιχήματά τους. Όσοι, όμως, στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο (και, μάλιστα, πρόωρα), χάρη σε μια νέα προσφορά.

Στοιχηματική εταιρία Bet365: Πρόωρα κέρδη και μειωμένο ρίσκο στο Λιχτενστάιν-Ελλάδα

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 έχουν αυτές τις ημέρες χιλιάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους προκριματικούς αγώνες του EURO 2020, αλλά όπως είναι φυσικό, ο αγώνας των ημερών που ξεχωρίζει στη συνείδηση των Ελλήνων παιχτών είναι αυτός ανάμεσα σε Λιχτενστάιν και Ελλάδα. Ο αγώνας διεξάγεται στις 21:45 το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαρτίου και, εκτός από τις ευκαιρίες στοιχηματισμού που προσφέρει, προσφέρει και την ευκαιρία για πρόωρα κέρδη και μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια καθιερωμένη προσφορά της Bet365.

Στοιχηματική εταιρία Bet365: Πρόωρα κέρδη στα στοιχήματα του Champions League

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές της Bet365, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, μπορεί σήμερα να αποφέρει πρόωρα κέρδη με μειωμένο ρίσκο στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στους κορυφαίους αγώνες του Champions League. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να πληρώσει πρόωρα επιλεγμένα στοιχήματα, αν η ομάδα της επιλογής ενός παίχτη προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

Πρόωρα κέρδη στο Champions League μοιράζει η εταιρία στοιχήματος Bet365

Η εταιρία στοιχήματος Bet365 επανέφερε την προσφορά πρόωρων πληρωμών στο Champions League και πλέον δεν υπόσχεται μόνο κέρδη πριν την επίσημη διευθέτηση ενός στοιχήματος, αλλά και μειωμένο ρίσκο σε όσους την εκμεταλλευτούν. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται να πληρώνει πρόωρα όσους στοιχηματίζουν στη νίκη μιας ομάδας και αυτή προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα.

Με εορταστικό πριμ ανταμείβει τα στοιχήματα η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Με αφορμή το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω της εορταστικής περιόδου, αλλά η αγωνιστική δράση δε σταματά, η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους, μέσω μιας γενναιόδωρης και άκρως εορταστικής ανταμοιβής! Η νέα προσφορά της Interwetten ανταμείβει όσους τοποθετήσουν αρκετά στοιχήματα στα αθλητικά γεγονότα των επόμενων ημερών με ένα πριμ.

Στοιχήματα για την Boxing Day μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, στην Αγγλία γιορτάζεται η Boxing Day και το πρόγραμμα της ημέρας είναι γεμάτο με κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου, που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και υπόσχονται να μοιράσουν κέρδη στους τυχερούς παίχτες. Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop, μάλιστα, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο στην Boxing Day, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά των επόμενων ημερών.

Quick bet στα φαβορί και στα αουτσάιντερ του Champions League στην Interwetten

Η Interwetten που ανήκει μάλιστα στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, καλύπτει σήμερα το σύνολο των αγώνων του Champions League και προσφέρει εκατοντάδες διαφορετικά στοιχήματα σε κάθε αναμέτρηση. Με άλλα λόγια, τα μέλη της μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα σε πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού και να επιλέξουν αυτή που τους… εμπνέει περισσότερο.

Πρόωρα κέρδη στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ υπόσχεται η εταιρία στοιχήματος Bet365

Η Bet365, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, διατηρεί ένα πλούσιο πρόγραμμα προσφορών, ειδικά στον τομέα του ποδοσφαίρου, και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν σε πολλές περιπτώσεις κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Μια τέτοια προσφορά ισχύει και για τον επερχόμενο αγώνα της ελληνικής Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη πρόωρα, αλλά και με μειωμένο ρίσκο.

Εταιρία στοιχημάτων Bet365: Πρώιμη πληρωμή στα στοιχήματα του Champions League

Οι προβλέψεις που θα τοποθετήσουν σήμερα οι παίχτες του στοιχήματος στους αγώνες του Champions League θα μπορούν να τους αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, αρκεί να είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν και το αντίστοιχο ρίσκο και να κάνουν υπομονή έως ότου το στοίχημά τους διευθετηθεί. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού, αλλά και τον χρόνο αναμονής για να εισπράξουν τα κέρδη τους.

Μειώνει το ρίσκο στους πρώτους σκόρερ η εταιρία στοιχημάτων Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 επαναφέρει μια προηγούμενη προσφορά της για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετούν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στην αγορά του πρώτου σκόρερ στις αναμετρήσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Η νέα προσφορά ισχύει για επιλεγμένες διοργανώσεις, όπως το Champions League, το Europa League και η αγγλική Premier League, και θυμίζει αρκετά στη λειτουργία ένα είδος στοιχήματος που τοποθετούν όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες: το πλασέ ή each way.

 

Διπλή προσφορά-έκπληξη για το Μουντιάλ από την εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Οι δύο αγώνες ποδοσφαίρου αυτής της Κυριακής δε θα αποτελέσουν μόνο την κορύφωση του Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά και την κορύφωση της τοποθέτησης στοιχημάτων, καθώς και των προγραμμάτων προσφορών που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες. Με άλλα λόγια, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν δύο κορυφαίους αγώνες, να τοποθετήσουν τα τελευταία στοιχήματα στο Μουντιάλ και να εκμεταλλευτούν κορυφαίες προσφορές που μπορούν να τους αποφέρουν είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο.

Πρώιμη πληρωμή στον τελικό του Μουντιάλ υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365 “τρέχει” μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσφορά καθ’ όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ και η συγκεκριμένη δε θα μπορούσε να απουσιάζει και από τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Πρόκειται για την προσφορά εκείνη που υπόσχεται να πληρώνει πρόωρα τα στοιχήματα στο νικητή ενός αγώνα, στην περίπτωση που αυτός προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ.

Εταιρία στοιχήματος Bet365: Πρώιμες πληρωμές και μειωμένο ρίσκο στο Μουντιάλ

Η εταιρία στοιχήματος Bet365 ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Μουντιάλ της Ρωσίας, ανακοινώνοντας μια σειρά από ανανεωμένες προσφορές, τις οποίες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσα μέλη της στοιχηματίζουν στις αναμετρήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης ποδοσφαίρου. Οι περισσότερες από αυτές τις προσφορές υπόσχονται μειωμένο ρίσκο για όσους τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα. Παράλληλα, μία από αυτές δεν υπόσχεται μόνο μειωμένο ρίσκο, αλλά και πρώιμες πληρωμές.

Κορυφαίες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες από την εταιρεία στοιχήματος Mybet

Η εταιρεία στοιχήματος Mybet ανακοινώνει πάντα ανταγωνιστικές αποδόσεις, ειδικά στον τομέα του ποδοσφαίρου και στους κορυφαίους αγώνες κάθε ημέρας. Μέσω της νέας της προσφοράς, όμως, οι αποδόσεις της σε επιλεγμένους αγώνες μπορούν πλέον να χαρακτηριστούν “κορυφαίες”, χάρη σε μια μικρή ενίσχυση που δέχονται!

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Mybet ενισχύει προσωρινά τις αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μεν καθημερινά, αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Στοιχηματική εταιρεία Bet365: Πρόωρα κέρδη και μειωμένο ρίσκο στην Premier League

Οι αγώνες της αγγλικής Premier League επανέρχονται σήμερα στο αγωνιστικό προσκήνιο και υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις, αλλά και κέρδη σε όσους τοποθετήσουν στοιχήματα και προβλέψουν σωστά σε διαφορετικές πτυχές του αγώνα. Παράλληλα, στα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Bet365 υπόσχονται και μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού, αλλά και πρόωρα κέρδη, αρκεί να εκμεταλλευτούν την σχετική προσφορά.

Εξασφαλίζει τα στοιχήματα στο 0-0 η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Για μια ακόμη φορά, η εταιρία στοιχημάτων Interwetten αποφάσισε να επιτρέψει στα μέλη της να στοιχηματίσουν σε έναν κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου με μειωμένο ρίσκο, εξασφαλίζοντας τα στοιχήματά τους, σε περίπτωση που αυτός λήξει με λευκή ισοπαλία. Η προσφορά της Interwetten ισχύει για τον επερχόμενο αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης (στις 3 Απριλίου) και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, εξαιτίας του ότι ο αγώνας θα λήξει με 0-0.

Εταιρία στοιχημάτων Bet365: Πρώιμες πληρωμές στο Champions League

Μετά από απουσία μερικών μηνών, οι αγώνες του Champions League αναμένεται να μονοπωλήσουν και τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον των μελών της εταιρίας στοιχημάτων Bet365. Οι παίχτες του στοιχήματος θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν σε κορυφαίους αγώνες ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, προβλέποντας κάθε πτυχή που τους ενδιαφέρει. Όσοι, όμως, τοποθετήσουν προβλέψεις στο τελικό αποτέλεσμα των αγώνων του Champions League θα μπορούν να εκμεταλλευτούν μια συμφέρουσα προσφορά και να εισπράξουν κέρδη πρόωρα και με μειωμένο ρίσκο.

Πρόωρα κέρδη στο τένις μοιράζει η στοιχηματική εταιρεία Bet365

Παράλληλα με όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος αυτές τις ημέρες, διεξάγεται και το πρώτο κορυφαίο τουρνουά τένις της χρονιάς, το Australian Open. Φυσικά, πολλοί παίχτες αναμένεται να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας στους αγώνες της διοργάνωσης και προβλέποντας τους νικητές. Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Bet365 μπορούν παράλληλα να τοποθετήσουν και στοιχήματα μειωμένου ρίσκου, εκμεταλλευόμενα τη νέα προσφορά της.

Μακροχρόνια στοιχήματα για την ελληνική Superleague από την Meridianbet

H Meridianbet προσφέρει εκατοντάδες ευακιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της και οι επιλογές που έχουν οι παίχτες είναι πολλές. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν, φυσικά, και αυτές που αφορούν στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Κάθε φορά που πλησιάζει η επόμενη αγωνιστική της Superleague, η στοιχηματική εταιρεία Meridianbet καλύπτει όλους τους αγώνες, προσφέροντας ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών σε πολλές και διαφορετικές αγορές.

Νέα προσφορά πρόωρων πληρωμών από την εταιρεία στοιχημάτων Bet365

H εταιρεία στοιχημάτων Bet365 έχει ανακοινώσει κατά καιρούς προσφορές που βοηθούν τους παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού και να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης τους – ή έστω να μειώσουν τις πιθανότητες να χάσουν τα χρήματά τους. Στη λίστα αυτών των προσφορών έρχεται να προστεθεί μία ακόμη, η οποία υπόσχεται στους παίχτες να πληρώνει πρόωρα ως νικητήρια τα στοιχήματά τους, εφόσον η ομάδα τους προηγείται με διαφορά δύο γκολ.

Goalbet: Περισσότερες από 320 επιλογές στοιχηματισμού στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Αυτό το Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, διεξάγεται στο πλαίσιο της Super League το μεγάλο ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Όπως είναι φυσικό, ο εν λόγω αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει να μονοπωλεί τις προβλέψεις των παιχτών του στοιχήματος, οι οποίοι θα προσπαθήσουν τις επόμενες ημέρες να τοποθετήσουν τα στοιχήματα εκείνα που θα τους αποφέρουν τα περισσότερα κέρδη με το μικρότερο ρίσκο.

Παρολί ενισχυμένων αποδόσεων στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι σημερινοί αγώνες ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των παιχτών. Άλλωστε, διεξάγονται αρκετοί τέτοιοι αγώνες σήμερα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυτούς με διαφορετικούς τρόπους: πριν την έναρξή τους ή κατά τη διάρκειά τους, με μονά στοιχήματα ή παρολί. Ένας από αυτούς τους τρόπους, όμως, μπορεί να τους αποφέρει ενισχυμένα κέρδη, χάρη στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet.

Pages

Subscribe to Διάφορα