Αυξημένες αποδόσεις στο Europa League από τη Boylesports

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι γεμάτο από ποδοσφαιρικούς αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο του Europa League και φέρνουν αντιμέτωπες κάποιες από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Οι αγώνες αυτοί μπορούν να προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού και, σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμη και αυξημένα κέρδη, χάρη σε κάποιες προσφορές που έχουν ανακοινώσει πολλές από τις online εταιρίες στοιχημάτων.

 

Οι προσφορές αυτές μπορούν να υπόσχονται κάποιο μπόνους, κάποιο δωρεάν στοίχημα ή επιστροφή των χαμένων χρημάτων. Ωστόσο, οι πλέον συμφέρουσες ανάμεσά τους είναι αυτές που έχουν αυξήσει κάποιες επιλεγμένες αποδόσεις. Οι συγκεκριμένες προσφορές, άλλωστε, δεν υπόσχονται απλά αυξημένα κέρδη, αλλά κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Μια τέτοια προσφορά θα συναντήσουν απόψε οι παίχτες στην Boylesports. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε μια αυξημένη απόδοση σε ένα συνδυαστικό σημείο και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες το επιλέξουν και δουν την πρόβλεψή τους να επαληθεύεται. Αναλυτικότερα, πρόκειται για το σημείο που προβλέπει νίκη απόψε των Τότεναμ, Ντόρτμουντ και Νάπολι, στους αντίστοιχους αγώνες τους.

 

Η Τότεναμ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Φιορεντίνα, η Ντόρτμουντ εκτός έδρας την Πόρτο και η Νάπολι εντός έδρας τη Βιγιαρεάλ. Και, εφόσον κερδίσουν, όσοι παίχτες επέλεξαν το ειδικό σημείο της Boylesports θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην αύξηση της σχετικής απόδοσης. Η συγκεκριμένη απόδοση βρίσκεται στο 8.00, ενώ θα βρισκόταν κανονικά στο 7.00.

 

Χάρη σε αυτή την απόδοση, λοιπόν, οι παίχτες που πιστεύουν σε νίκη των Τότεναμ, Ντόρτμουντ και Νάπολι και εκμεταλλευτούν την προσφορά της Boylesports θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Και, από τη στιγμή που τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι μπόνους, θα είναι σε θέση να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Boylesports και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία