Πρόωρα κέρδη σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου από την Paddy Power

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power συνεχίζει μια από τις πιο συμφέρουσες προσφορές της, υποσχόμενοι σε όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου πρόωρα κέρδη και μειωμένο ρίσκο. Η προσφορά της Paddy Power ισχύει (για μερικές ημέρες ακόμη) για όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου της αγγλικής Premier League και της ισπανικής Primera Division και αμφότερες οι διοργανώσεις έχουν παρουσία στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, με δύο αγώνες.

 

Οι αγώνες που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά της Paddy Power είναι αυτός της Premier League ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Μάντσεστερ Σίτι και αυτός της Primera Division ανάμεσα σε Εϊμπάρ και Γρανάδα. Και στους δύο αγώνες, οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά μπορούν να διεκδικήσουν πρόωρα κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power υπόσχεται να πληρώσει άμεσα ως νικητήρια τα στοιχήματα όσων στοιχηματίσουν σε νίκη μιας ομάδας, αν η εν λόγω ομάδα προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ. Η Paddy Power θα πληρώσει άμεσα τα στοιχήματα, ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί τελικά ο αγώνας.

 

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετηθούν σε ένα από τα σημεία που προβλέπουν νίκη των αντίπαλων ομάδων και σε αυτό της ισοπαλίας.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος στοιχηματίσει σε νίκη μιας ομάδας και αυτή προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ, θα εισπράξει τα κέρδη που δικαιούται, πριν καν διευθετηθεί ο αγώνας. Ακόμη κι αν τελικά το αποτέλεσμα ανατραπεί, οι παίχτες θα έχουν εξασφαλίσει τα κέρδη τους. Με λίγα λόγια, το τελικό αποτέλεσμα δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στην προσφορά της Paddy Power.

 

Η Paddy Power είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που καλύπτουν στοιχηματικά αθλητικές διοργανώσεις από όλο τον κόσμο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία