Πρόωρα κέρδη στο NBA μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Bet365 έχουν και πάλι τη δυνατότητα να διεκδικούν κέρδη στους αγώνες του NBA, αφού η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο θα ολοκληρωθεί σύντομα. Οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν ήδη τα μέλη της Bet365 είναι πολλές, ενώ δεν απουσιάζουν και προσφορές που υπόσχονται να ενισχύσουν την αξία επιλεγμένων στοιχημάτων.

Μια τέτοια προσφορά που επανήλθε στο πρόγραμμα της Bet365, μαζί με τους αγώνες του NBA, είναι αυτή που υπόσχεται να πληρώσει πρόωρα ως νικητήρια τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε μια ομάδα που θα προηγηθεί με διαφορά 20 πόντων σε κάποιον αγώνα. Η συγκεκριμένη προσφορά δε θα αποφέρει μόνο πρόωρα κέρδη, αλλά θα μειώσει και το ρίσκο όσων στοιχηματίζουν στο NBA.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Bet365;

Η προσφορά της Bet365 καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επερχόμενους αγώνες του NBA, επιλέγοντας την αγορά του νικητή. Τα στοιχήματα μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύονται από οποιαδήποτε απόδοση, αρκεί να τοποθετούνται πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Τέλος, μπορούν να είναι είτε μονά είτε παρολί.

Όσοι τοποθετήσουν τα συγκεκριμένα στοιχήματα δεν έχουν παρά να περιμένουν να ξεκινήσει ο αγώνας. Και, αν σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, η ομάδα στην οποία στοιχημάτισαν να νικήσει καταφέρει να προηγηθεί με διαφορά 20 πόντων, το στοίχημά τους θα διευθετηθεί αυτόματα ως κερδισμένο. Αυτό σημαίνει ότι θα αποφέρει πρόωρα τα κέρδη, χωρίς μάλιστα να έχει σημασία πώς θα λήξει τελικά ο αγώνας. Ακόμα κι αν η ομάδα που προηγήθηκε με διαφορά 20 πόντων χάσει, οι παίχτες θα έχουν εξασφαλίσει τα κέρδη τους.

Με άλλα λόγια, η συγκεκριμένη προσφορά δεν υπόσχεται μόνο πρόωρα κέρδη, αλλά και μειωμένο ρίσκο, αφού οι παίχτες θα εξασφαλίσουν τα κέρδη τους, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος μην ξεχνάτε πως στους αγώνες του NBA μπορούν και όλοι οι Έλληνες να στοιχηματίσουν μέσω της Bet365 διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία