Ενισχυμένη απόδοση της Ladbrokes στο σνούκερ

Αυτές τις ημέρες, διεξάγεται το τουρνουά The Masters στο σνούκερ και οι λάτρεις του παιχνιδιού μπορούν να στοιχηματίζουν στους κορυφαίους παίχτες και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Πολλοί παίχτες, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία τις επόμενες ημέρες να εκμεταλλευτούν κάποια προσφορά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Μια τέτοια προσφορά έχει ανακοινώσει σήμερα και η Ladbrokes, η οποία επιτρέπει στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στους σημερινούς νικητές του τουρνουά να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος έχει ανακοινώσει μια ενισχυμένη απόδοση.

 

Πρόκειται για την απόδοση που θα εμφανιζόταν σε όσους παίχτες αποφάσιζαν να τοποθετήσουν ένα παρολί στο σνούκερ, προβλέποντας δύο νικητές: τους John Higgins και Stuart Bingham. Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν το σημείο που προβλέπει νίκη των δύο κορυφαίων παιχτών θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την αυξημένη απόδοση της Ladbrokes και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η εν λόγω απόδοση έχει ενισχυθεί και βρίσκεται πλέον στο 2.38.

 

Βέβαια, για να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη απόδοση, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο σνούκερ θα πρέπει να τοποθετήσουν την πρόβλεψή τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Και, εφόσον η πρόβλεψή τους επαληθευθεί, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη. Τα χρήματα που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους, μάλιστα, δε θα έχουν τη μορφή bonus (όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές), αλλά τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δε θα απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Τέλος όσοι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος θα θελήσουν να στοιχηματίσουν στο τουρνουά The Masters θα πρέπει να διαλέξουν μία από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας γιατί η Ladbrokes δεν είναι από αυτές.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία