Πρόωρα κέρδη στο Οσασούνα-Βαλένθια από την Paddy Power

Οι ανατροπές στο ποδόσφαιρο αποτελούν συνήθως τον εφιάλτη των παιχτών του στοιχήματος. Φανταστείτε να έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα στη νίκη μιας ομάδας, αυτή να προηγείται, με μικρότερη ή μεγαλύτερη διαφορά, και τελικά μια ανατροπή να στερεί τη νίκη σε εκείνη και τα κέρδη σε εσάς.

 

Το εφιαλτικό αυτό σενάριο έρχεται να εξουδετερώσει η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power με μια προσφορά που υπόσχεται πρόωρη πληρωμή σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου, ακόμη κι αν τελικά συμβεί κάποιου είδους ανατροπή. Αναλυτικότερα, η Paddy Power πληρώνει πρόωρα τα στοιχήματα που τοποθετούν τα μέλη της σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου, στην περίπτωση που η μία από τις δύο ομάδες προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ.

 

Η εν λόγω προσφορά ισχύει και σήμερα, στον αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Οσασούνα και Βαλένθια. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν σε νίκη μίας εκ των δύο ομάδων και, αν αυτή προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ, η Paddy Power θα πληρώσει άμεσα το στοίχημα ως νικητήριο, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στη συνέχεια!

 

Για να είναι σε θέση, βέβαια, να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα, πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά, μάλιστα, θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 και σε ένα από τα σημεία που προβλέπουν νίκη μίας εκ των δύο ομάδων – το σημείο Χ δε συμμετέχει στην προσφορά.

 

Αφού, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, οι παίχτες θα δικαιούνται άμεσα τα κέρδη τους, αν η ομάδα της επιλογής τους προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ. Η Paddy Power θα πληρώσει άμεσα τα κέρδη και, ακόμη και αν η εικόνα του αγώνα ανατραπεί τελικά, οι παίχτες θα έχουν κερδίσει.

 

Πρόωρα κέρδη ανακοίνωσε η Paddy Power για το ματς Primera Division ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Λα Κορούνια πριν λίγες ημέρες.

 

Αυτές οι πρωτότυπες προσφορές είναι που κάνουν την Paddy Power να ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία