Δύο προσφορές της Sportingbet για το Ολυμπιακός-Ντνιέπρ

Πιστή στο πρόγραμμα καθημερινών προσφορών της στο ποδόσφαιρο, η στοιχηματική εταιρία Sportingbet επιτρέπει απόψε στα μέλη της να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη ή να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στον αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ντνιέπρ.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε ένα μπόνους 5% επί των κερδών και επιστροφή χρημάτων σε συγκεκριμένες αγορές. Το πρώτο δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Και τη δεύτερη όσοι στοιχηματίσουν στο ακριβές σκορ, στον σκόρερ, στο scorecast ή στα ειδικά στοιχήματα και χάσουν, εφόσον ο Μήτρογλου σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα.

Δύο πολύ καλές προσφορές της Sportingbet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας.

Στις 19 αυτού του μήνα πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας μεταξύ της Ντνιέπρ και του Ολυμπιακού στο Κίεβο και η Sportingbet είχε ανακοινώσει δύο προσφορές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία