Ενισχυμένες αποδόσεις στο Champions League από την Titanbet για σήμερα

Όπως συνηθίζει στους αγώνες των κορυφαίων διοργανώσεων ποδοσφαίρου, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Titanbet ανακοίνωσε και σήμερα μια σειρά από ενισχυμένες αποδόσεις που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη της. Οι αγώνες ποδοσφαίρου, βέβαια, που μονοπωλούν σήμερα το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος είναι αυτοί που διεξάγονται στο πλαίσιο του Champions League – είναι λογικό, λοιπόν, οι ενισχυμένες αποδόσεις να αφορούν στους συγκεκριμένους αγώνες.

 

Αναλυτικότερα, η Titnabet ανακοίνωσε μια σειρά από ενισχυμένες αποδόσεις σε δύο από τους σημερινούς αγώνες του Champions League – αυτόν ανάμεσα σε Λιόν και Σεβίλλη και αυτόν ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στους αγώνες αυτούς και επιλέξουν τα σημεία που συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Στον αγώνα της Λιόν με τη Σεβίλλη, λοιπόν, η πρώτη ενισχυμένη απόδοση βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Λιόν και πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η απόδοση δεν ξεπερνούσε αρχικά το 4.50, αλλά πλέον αγγίζει το 5.00. Αντίστοιχα, στο σημείο που προβλέπει νίκη της Σεβίλλης και πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση δεν ξεπερνούσε αρχικά το 5.00, αλλά πλέον βρίσκεται στο 6.00. Τέλος, στο σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Βιέτο και θα νικήσει η Σεβίλλη, η απόδοση βρίσκεται πλέον στο 6.00.

 

Από την άλλη, στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ντόρτμουντ, έχει ενισχυθεί αρχικά η απόδοση του σημείου που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Ρονάλντο και θα νικήσει η Ρεάλ. Η απόδοση αυτή βρίσκεται στο 2.75. Αντίστοιχα, στο σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Ομπαμεγιάνγκ και θα νικήσει η Ντόρτμουντ, η απόδοση αγγίζει το 7.50. Επίσης, η απόδοση του σημείου που προβλέπει πως θα νικήσει η Ρεάλ και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες αυξήθηκε από το 2.95 στο 3.25. Τέλος, η αντίστοιχη απόδοση στο να νικήσει η Ντόρτμουντ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες αυξήθηκε από το 5.00 στο 6.00.

 

H ιστοσελίδα Titanbet ενίσχυσε τις αποδόσεις της και στους χτεσινούς αγώνες του Champions League.

 

Η Titanbet είναι από τις νέες εταιρίες στοιχημάτων στο χώρο του στοιχήματος και προσφέρει στοίχημα σε πάνω από 20 αθλήματα καλύπτοντας πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Titanbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Titanbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία