Προσφορά της Paddy Power για το Τσέλσι-Τότεναμ

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, η οποία αφορά στον αγώνα του Football League Cup ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ, ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή 1 Μαρτίου, στις 18:00. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως, αν η κανονική διάρκεια του αγώνα λήξει με τις δύο ομάδες ισόπαλες, θα μεταφέρει τα στοιχήματα συγκεκριμένων αγορών στην παράταση, όπου μπορούν να συνεχίσουν να διεκδικούν κέρδη.

 

Η προσφορά της Paddy Power, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας, αφορά στις εξής αγορές στο Τσέλσι-Τότεναμ: ακριβές σκορ, πρώτος σκόρερ, τελευταίος σκόρερ και σκόρερ (οποιαδήποτε στιγμή). Επίσης, αφορά αποκλειστικά στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία