Ενισχυμένη απόδοση στο Έβερτον-Λίβερπουλ από τη Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes ανακοινώνει σε καθημερινή βάση ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα γεγονότα, ώστε να μπορούν να τις εκμεταλλευτούν τα μέλη της και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να αναγκάζονται να υποστούν και αυξημένο ρίσκο. Οι περισσότερες από αυτές τις αποδόσεις, όπως είναι φυσικό, αφορούν στο ποδόσφαιρο και σε σημαντικούς αγώνες της ημέρας.

 

Το προφίλ αυτό έχει και ο σημερινός αγώνας της Premier League ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ. Πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον ντέρμπι που διεξάγεται απόψε στις 22:00 και κρύβει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Όσοι, μάλιστα, στοιχηματίσουν στον αγώνα μέσω της Ladbrokes και επιλέξουν το σημείο με την ενισχυμένη απόδοση θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes αποφάσισε να ενισχύσει ένα από τα σημεία που θα βρουν οι παίχτες στην αγορά του νικητή αγώνα και GG/NG. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει πως θα κερδίσει η Έβερτον και πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Στο σημείο αυτό, η απόδοση έχει ενισχυθεί στο 7.50 από το προηγούμενο 6.50.

 

Αυτό σημαίνει πως, αν επαληθευθεί η παραπάνω πρόβλεψη, οι παίχτες που επέλεξαν το σημείο της προσφοράς θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, δε θα έχουν τη μορφή μπόνους, όπως συμβαίνει στις περισσότερες προσφορές του online στοιχήματος, αλλά τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι αναγκασμένοι να τζιράρουν την αξία τους, προκειμένου να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

 

Η προσφορά της Ladbrokes, τέλος, ισχύει μόνο στο συγκεκριμένο σημείο και θα αφορά αποκλειστικά σε όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Με άλλα λόγια, οι παίχτες που ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση στο Έβερτον-Λίβερπουλ θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 22:00.

 

Η Ladbrokes λειτούργησε διαδικτυακά το 2000 και θεωρείται από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων στην Αγγλία.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία