Επιπλέον θέσεις στο γκολφ πληρώνει η Paddy Power για το τουρνουά Alfred Dunhill Links Championship

Την 1η Δεκεμβρίου, ξεκινά το τουρνουά Alfred Dunhill Links Championship στο γκολφ, το οποίο είναι διαθέσιμο προς στοιχηματισμό και στην Paddy Power. Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων, μάλιστα, μπορούν να τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα στη διοργάνωση και να προβλέψουν από τώρα το νικητή, εκμεταλλευόμενα υψηλές αποδόσεις.

 

Αυτή δεν είναι η μόνη δυνατότητα που δίνεται στα μέλη της Paddy Power. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, τοποθετώντας each way στοιχήματα στην αγορά του νικητή, και να εξασφαλίσουν κέρδη, ακόμη κι αν η επιλογή τους δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά σε μία από τις επόμενες. Και, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, οι θέσεις αυτές είναι συνολικά εφτά!

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power ανακοίνωσε πως θα πληρώσει ως νικητήρια τα each way μακροχρόνια στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο Alfred Dunhill Links Championship, ακόμη κι αν η επιλογή τους τερματίσει στην έβδομη θέση. Χάρη στο γεγονός ότι η ιστοσελίδα πληρώνει τις εφτά πρώτες θέσεις ως νικητήριες, το ρίσκο στοιχηματισμού μειώνεται σημαντικά.

 

Για να είναι σε θέση να συμμετάσχουν στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του τουρνουά, την 1η Δεκεμβρίου. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του νικητή και να τοποθετήσουν ένα μακροχρόνιο each way.

 

Στην περίπτωση, τέλος, που η επιλογή τους τερματίσει στις θέσεις 2-7, τα κέρδη που θα εισπράξουν θα είναι μειωμένα – συγκεκριμένα, θα είναι ανάλογα του 1/5 της αρχικής απόδοσης. Ωστόσο, το ρίσκο μειώνεται σημαντικά και, όπως συμβαίνει πάντα, τα μειωμένα κέρδη είναι καλύτερα από τα μηδαμινά.

 

Άλλο ένα τουρνουά που η Paddy Power, η οποία είναι από τις πιο επιτυχημένες στοιχηματικές εταιρίες της Ιρλανδίας, πλήρώνει τις πρώτες εφτά θέσεις και όχι μόνο την πρώτη στα μέλη της!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία