Σε τυχαίες αυξήσεις αποδόσεων προχωρά η BetFair

Η  εταιρία στοιχημάτων BetFair ανακοίνωσε μία νέα προσφορά για τα μέλη της που προτιμούν να στοιχηματίζουν, όχι στο online ανταλλακτήριο στοιχημάτων που διατηρεί, αλλά στην ιστοσελίδα του στοιχήματος. Το μειονέκτημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίχτες αυτοί αφορά στις χαμηλότερες συνήθως αποδόσεις που ανακοινώνουν οι υπεύθυνοι, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες του ανταλλακτηρίου. Χάρη στη νέα προσφορά, όμως, κάποιες αποδόσεις από την ιστοσελίδα του στοιχήματος θα αυξάνονται τυχαία, υποσχόμενες εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά ονομάζεται Price Rush και υπόσχεται τυχαία αύξηση των αποδόσεων σε πέντε αθλήματα: στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τένις, στο γκολφ και στις ιπποδρομίες. Σε αυτή θα συμμετέχουν αποκλειστικά τα μονά στοιχήματα (τα παρολί εξαιρούνται από την προσφορά), είτε έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη ενός αγώνα είτε κατά τη διάρκειά του.

 

Για να εκμεταλλευτεί ένας παίχτης την προσφορά, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσει πρώτα το στοίχημά του. Αν είναι τυχερός, ο αγώνας, η στοιχηματική αγορά και το σημείο που επέλεξε θα αποτελέσει μέρος της προσφοράς και η απόδοση που συνοδεύει την πρόβλεψή του θα αυξηθεί. Η διαδικασία αυτή θα γίνεται τυχαία και ο παίχτης θα είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι η απόδοση του στοιχήματός του αυξήθηκε, αναζητώντας το στο ιστορικό των ανοιχτών στοιχημάτων του.

 

Με λίγα λόγια, κανείς παίχτης δε μπορεί να προβλέψει σε ποιο άθλημα, σε ποιον αγώνα και σε ποιο σημείο θα αυξηθεί κάποια απόδοση. Ενδεχομένως να είναι στο δικό του στοίχημα, ανάλογα με το πόσο τυχερός είναι. Ακόμη και όταν η συγκεκριμένη απόδοση αυξηθεί, τέλος, θα είναι σε θέση να προχωρήσει σε cash out στοιχήματος, αν το επιθυμεί. Η συμμετοχή του στην προσφορά δεν το απαγορεύει.

 

Χωρίς, λοιπόν, να αναγκαστούν να προχωρήσουν σε ανταλλάγματα, τα μέλη της BetFair μπορεί να κερδίσουν αυξημένα κέρδη από τις προβλέψεις τους, εφόσον η τύχη τους επιλέξει. Και τα αυξημένα κέρδη θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι δε θα είναι απαραίτητο το τζιράρισμα της αξίας τους, για να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

Η BetFair ιδρύθηκε το 1999 με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και είναι από τις διασημότερες εταιρίες στοιχημάτων στον χώρο του στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfair και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία