Εγγυημένες αποδόσεις στο Europa League από τη William Hill

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο Europa League (ειδικά αν ρωτήσετε κάποιον φίλο του ποδοσφαίρου) και οι αγώνες που διεξάγονται ανά την Ευρώπη είναι αρκετοί και προσφέρουν αντίστοιχες στοιχηματικές ευκαιρίες σε κάθε παίχτη. Κάποιοι από αυτούς τους αγώνες, μάλιστα, μπορούν να ξεχωρίσουν εύκολα, σε σχέση με άλλους, χάρη στο γεγονός ότι συμμετέχουν στις προσφορές που έχουν ανακοινώσει για σήμερα οι στοιχηματικές εταιρίες.

 

Μια τέτοια προσφορά προέρχεται από την ιστοσελίδα στοιχημάτων William Hill, η οποία υπόσχεται να διατηρήσει υψηλότερα τις αποδόσεις της σε επιλεγμένους αγώνες και στοιχηματικές αγορές, σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνισμό. Στο πλαίσιο της προσφοράς, λοιπόν, τα μέλη της William Hill θα έχουν ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς, καθώς η ιστοσελίδα θα ανακοινώνει είτε ίσες είτε υψηλότερες.

 

Οι αποδόσεις αυτές αφορούν σε δύο επιλεγμένους αγώνες του σημερινού προγράμματος του Europa League: αυτόν ανάμεσα σε Χάποελ Μπαρ Σεβά και Σαουθάμπτον και αυτόν ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ζόρια. Επιπλέον, οι εγγυημένες αποδόσεις θα ισχύουν στα σημεία της αγοράς του πρώτου σκόρερ σε κάθε αγώνα.

 

Όσοι παίχτες, λοιπόν, επιλέξουν τους παραπάνω αγώνες και στοιχηματίσουν στην αγορά του πρώτου σκόρερ, θα δουν τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς, τουλάχιστον μέχρι την έναρξη κάθε αγώνα. Οι αποδόσεις αυτές, άλλωστε, θα συγκρίνονται συνεχώς με τις αντίστοιχες που ανακοινώνουν οι άμεσοι ανταγωνιστές της William Hill (οι Coral, Ladbrokes, BetVictor, Bet365, Paddy Power, Betfred και SkyBet), σύμφωνα με τα στοιχεία του online εργαλείου συγκρίσεων αποδόσεων Oddschecker. Και, στην περίπτωση που κάποιος ανταγωνιστής αυξάνει την απόδοσή του, η William Hill θα ακολουθεί άμεσα, προσφέροντας την ευκαιρία για διεκδίκηση ακόμη περισσότερων κερδών.

H William Hill ανακοίνωσε την προσφορά μου αφορά την εγγύηση υψηλότερων αποδόσεων και για το Champions League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία