Επιπλέον θέσεις στο γκολφ πληρώνει η Paddy Power

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power καλύπτει το τουρνουά Canadian Open στο γκολφ, προσφέροντας στα μέλη της αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Βέβαια, η πλέον δημοφιλής από αυτές είναι αυτή που καλεί τους παίχτες να προβλέψουν αυτόν που θα κατακτήσει την πρώτη θέση του τουρνουά. Και σε αυτήν ακριβώς τη στοιχηματική αγορά, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο.

 

Κάθε παίχτης μπορεί να επιλέξει αυτόν που πιστεύει πως θα τερματίσει στην πρώτη θέση του Canadian Open, τοποθετώντας είτε ένα κανονικό μακροχρόνιο στοίχημα είτε ένα each way. Στη δεύτερη περίπτωση, το ρίσκο είναι μειωμένο, καθώς το στοίχημα θα επιστρέψει κέρδη (έστω μειωμένα), ακόμη κι αν η επιλογή του παίχτη δεν κατακτήσει την πρώτη θέση, αλλά μία από τις επόμενες.

 

Σε αυτόν τον τύπο στοιχηματισμού έρχεται να προστεθεί και η νέα προσφορά της Paddy Power, η οποία μειώνει ακόμη περισσότερο το ρίσκο. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πως, αντί να πληρώσει τέσσερις ή πέντε θέσεις στα each way στοιχήματα, θα πληρώσει εφτά! Έτσι, ακόμη και όσοι κινδυνεύουν να χάσουν το each way στοίχημα που τοποθέτησαν θα έχουν εκ νέου την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη. Τα κέρδη αυτά, βέβαια, θα είναι μειωμένα, καθώς η Paddy Power θα επιστρέφει το 1/5 της αρχικής απόδοσης σε όσους παίχτες τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα.

 

Τα στοιχήματα που πρέπει να τοποθετήσουν οι παίχτες, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά, τέλος, θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του τουρνουά. Και με τον τρόπο αυτό, οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στο Canadian Open με μειωμένο ρίσκο.

 

Η Paddy Power είναι ιρλανδικής καταγωγής και είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν εκτός από στοίχημα και παιχνίδια στα μέλη τους όπως καζίνο,πόκερ,μπίνκο,λοτταρίες και άλλα πολλά.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία