Ενίσχυση αποδόσεων στο Άστον Βίλλα – Λιντς από τη Ladbrokes

Δεν υπάρχει περίπτωση να διεξάγεται, κατά τη διάρκεια κάποιας ημέρας, κάποιος αγώνας του αγγλικού ποδοσφαίρου και να μη συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα προσφορών της Ladbrokes! Η ιστοσελίδα του στοιχήματος δεν κρύβει την προτίμησή της προς τους συγκεκριμένους αγώνες και φροντίζει καθημερινά, όχι μόνο να τους καλύπτει στοιχηματικά, αλλά και να ανακοινώνει σχετικές προσφορές, κυρίως μέσω ενισχυμένων αποδόσεων που υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Έτσι και σήμερα, λοιπόν, ο αγώνας ποδοσφαίρου που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Ladbrokes είναι η αναμέτρηση της Άστον Βίλλα με τη Λιντς, στο πλαίσιο του αγγλικού Championship. Ο εν λόγω αγώνας ξεκινά απόψε στις 21:45 και προσφέρεται στη Ladbrokes με μία ενισχυμένη απόδοση σε ένα επιλεγμένο σημείο. Χάρη σε αυτό το γεγονός, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η ενισχυμένη απόδοση που ανακοίνωσε σήμερα η Ladbrokes βρίσκεται στον αγώνα ανάμεσα σε Άστον Βίλλα και Λιντς, στην αγορά του νικητή αγώνα και GG/NG. Συγκεκριμένα, το σημείο που προβλέπει νίκη της Άστον Βίλλα και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες συνοδεύεται πλέον από την απόδοση του 5.00, έναντι της προηγούμενης του 4.50.

 

Η συγκεκριμένη απόδοση θα αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους επιλέξουν το αντίστοιχο σημείο, εφόσον η πρόβλεψη επαληθευθεί. Για να μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν το συγκεκριμένο σημείο. Και, εφόσον η πρόβλεψη επαληθευθεί, τα χρήματα που θα εισπράξουν θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

H Ladbrokes είναι από τις παλαιότερες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου και επιπλέον είναι και από τις κορυφαίες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία