Τυχερός Αριθμός: Επέστρεψε στη Mybet

Εδώ και μερικούς μήνες, η στοιχηματική εταιρία Mybet δίνει στα μέλη της καθημερινά την ευκαιρία να διεκδικήσουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα, χάρη στην προσφορά του Τυχερού Αριθμού. Πρόκειται για ένα είδος καθημερινής κλήρωσης, που επιστρέφει στους τυχερούς έως και 500 ευρώ.

 

Η προσφορά αυτή, όμως, έκανε ένα ολιγοήμερο διάλειμμα κατά τη διάρκεια των εορτών, με αποτέλεσμα τα μέλη της Mybet να έχουν χάσει την ευκαιρία αποζημίωσης, σε περίπτωση λάθος πρόβλεψης. Από αυτή την εβδομάδα, όμως, ο Τυχερός Αριθμός επέστρεψε, μειώνοντας σε πολλές πειρπτώσεις το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Αναλυτικότερα, τα μέλη της Mybet μπορούν καθημερινά να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων χρημάτων της προηγούμενης ημέρας, εφόσον φανούν τυχεροί. Για παράδειγμα, κάποιος παίχτης που έχασε σήμερα 200 ευρώ σε ένα δελτίο του δεν έχει παρά να συνδεθεί αύριο με το λογαριασμό του και να αναζητήσει τον Τυχερό Αριθμό, στο αριστερό μέρος της οθόνης του. Αν ο αριθμός αυτός είναι ίδιος με τα δύο τελευταία ψηφία του ID του δελτίου που έχασε, τότε δικαιούται επιστροφή ολόκληρης της αξίας του. Για να λάβει αυτή την επιστροφή, όμως, θα πρέπει πρώτα να στείλει ένα e-mail στο luckynumber@mybet.com, με το ID του χαμένου στοιχήματος.

 

Στην προσφορά συμμετέχουν όλοι οι αγώνες που βρίσκονται στο πρόγραμμα της Mybet, αλλά και όλες οι διαθέσιμες αγορές. Επίσης, κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει μονά στοιχήματα ή παρολί. Δε μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά, όμως, αν τοποθετήσει συστήματα. Από την άλλη, μπορεί να διεκδικήσει πίσω τα χαμένα του χρήματα, ανεξάρτητα από το ποσό που στοιχημάτισε στο δελτίο του. Δεν υπάρχουν κατώτατα ή ανώτατα ποσά - σε κάθε περίπτωση, όμως, τα χρήματα της επιστροφής δε μπορούν να ξεπεράσουν τα 500 ευρώ.

 

Όσοι, τέλος, λάβουν τα χρήματα της επιστροφής, θα τα δουν να πιστώνονται στο λογαριασμό τους με τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως είναι απαραίτητο το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Mybet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Mybet μπορούν να λάβουν πίσω τα χρήματά τους, σε καθημερινή βάση - αν η τύχη είναι με το μέρος τους.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και εκτός από live στοίχημα προσφέρει και online καζίνο,πόκερ,κίνο και πολλά αλλα παιχνίδια στα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία