Ενισχυμένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από τη Ladbrokes

Με μια πρώτη ματιά, το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα του ποδοσφαίρου είναι σχεδόν άδειο, αλλά με μια δεύτερη, οι λάτρεις του αθλήματος θα βρουν κάποιες στοιχηματικές ευκαιρίες, χάρη στην διεξαγωγή αγώνων του FA Cup στην Αγγλία και της Allsvenskan στη Σουηδία. Οι συγκεκριμένοι αγώνες μπορούν να εντοπιστούν με μια πρώτη ματιά στη Ladbrokes, η οποία τους καλύπτει πλήρως. Μια δεύτερη ματιά, όμως, θα φανερώσει και τις προσφορές που τους αφορούν και έχουν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα στοιχημάτων.

 

Πρόκειται για δύο προσφορές, οι οποίες αποτελούνται από ενισχυμένες αποδόσεις. Αναλυτικότερα, η Ladbrokes έχει ανακοινώσει μία ενισχυμένη απόδοση στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ντόβερ και Κέιμπριτζ και άλλη μία στον αγώνα ανάμεσα σε Χάλμσταντ και Χέλσινμποργκ. Χάρη στις δύο αυτές αποδόσεις, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Αναλυτικότερα, η πρώτη από τις δύο αποδόσεις βρίσκεται στο Ντόβερ-Κέιμπριτζ, στην αγορά του νικητή αγώνα και GG/NG. Συγκεκριμένα, η απόδοση στο σημείο που προβλέπει νίκη της Ντόβερ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες βρίσκεται πλέον στο 5.00, από το προηγούμενο 4.33.

 

Αντίστοιχα, η δεύτερη ενισχυμένη απόδοση βρίσκεται στην ίδια αγορά, στον αγώνα ανάμεσα σε Χάλμσταντ και Χέλσινμποργκ, στο σημείο που προβλέπει νίκη της Χέλσινμποργκ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η συγκεκριμένη απόδοση αυξήθηκε από το 5.00 στο 5.50.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, τέλος, οι παίχτες καλούνται να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς οι ενισχυμένες αποδόσεις δεν πρόκειται να μεταφερθούν στο live στοίχημα. Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν, μάλιστα, οι παίχτες, αν οι προβλέψεις τους επαληθευθούν, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι bonus. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

Και εχτές υπήρχε προσφορά της Ladbrokes για το FA Cup καθώς η Μπράκλι Τάουν και η Τζίλιγχαμ ήρθαν αντιμέτωπες και φυσικά δεν έλειψε η προσφορά της ιστοσελίδας με ενισχυμένες αποδόσεις.

H Ladbrokes είναι από τις παλαιότερες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου και η ποικιλία της σε στοιχήματα και παιχνίδια είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία