Νέος τύπος παρολί σε επιλεγμένες στοιχηματικές εταιρείες

Η εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Digital Sports Tech, γνωστή για τη συνεργασία της με κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες, όπως οι Ladbrokes και Coral, αλλά και για την σειρά των ιδιαίτερων ειδικών στοιχημάτων που ανακοινώνει, ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα υπηρεσία για τους παίχτες εκείνους του στοιχήματος που προτιμούν να τοποθετούν παρολί. Πρόκειται για έναν νέο τύπο παρολί, με το όνομα QPA (Quick Pick Accumulators), ο οποίος θα επιτρέπει στους παίχτες να αιτούνται τη δημιουργία παρολί, συνδυάζοντας σημεία από τον ίδιο αγώνα, και να λαμβάνουν άμεσα αποδόσεις.

 

Η ιδιαιτερότητα των παρολί QPA

Τα συγκεκριμένα παρολί θα επιτρέπουν στους παίχτες να αιτηθούν τον συνδυασμό σημείων από τον ίδιο αγώνα (μα από διαφορετικές στοιχηματικές αγορές) στο ίδιο δελτίο και να τοποθετήσουν άμεσα το στοίχημά τους. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε ελάχιστες εταιρείες στοιχημάτων, ενώ πολλές φορές, αν ο bookmaker δεχθεί ένα τέτοιο στοίχημα, θα πρέπει να υπολογίσει τις αποδόσεις και να τις στείλει στον παίχτη. Και ο ίδιος ο παίχτης, άλλωστε, θα πρέπει να ζητήσει τον συγκεκριμένο συνδυασμό σημείων, συνήθως μέσω των social media.

Με τα QPA, όμως, θα μπορεί απλά να συνδυάσει τα σημεία που τον ενδιαφέρον (κι ας αφορούν στον ίδιο αγώνα), με τον παραδοσιακό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, οι αποδόσεις θα υπολογιστούν αυτόματα και άμεσα.

Για παράδειγμα, κάποιος παίχτης μπορεί να συνδυάσει ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2 με αυτή του πρώτου σκόρερ ή με ένα από τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται. Μέσω της νέας υπηρεσίας, δεν χρειάζεται καμία έγκριση και θα μπορεί να το τοποθετήσει άμεσα, χωρίς καν να περιμένει τις αποδόσεις που θα υπολογίσει ο bookmaker.

 

“Μοναδική υπηρεσία υπολογισμού αποδόσεων”

Ο Ari Lewski, CEO της εταιρείας Digital Sports Tech, δήλωσε σχετικά με τη νέα υπηρεσία: “τα παρολί που δημιουργούνται μετά από αίτηση των παιχτών γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή και μετατρέπονται στο βασικό σημείο ανταγωνισμού των bookmakers, στο δρόμο για την επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Το στοιχείο που κάνει το δικό μας προϊόν να ξεχωρίζει είναι η μοναδική υπηρεσία υπολογισμού αποδόσεων, η οποία γίνεται άμεσα – κάτι που δεν ήταν έως τώρα δυνατόν, καθώς οι υπεύθυνοι αναγκάζονται να υπολογίσουν μόνοι τους τις αποδόσεις, μέσω αιτήσεων στα social media”.

Στα τέλη του 2016 η Coral σε συνεργασία με την Digital Sports Tech λάνσαρε μια νέα υπηρεσία σύμφωνα με την οποία οι παίχτες μπορούν να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν τα στοιχήματά τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.