Τεχνητή νοημοσύνη επικοινωνίας ανέπτυξε η εταιρία στοιχημάτων Kindred

H Kindred Futures, το τμήμα τεχνολογίας της στοιχηματικής εταιρίας Kindred, η οποία αποτελεί την ιδιοκτήτρια στοιχηματικών ιστοσελίδων όπως η Unibet, ανέπτυξε μια πρωτοποριακή τεχνολογία που σκοπεύει να απλοποιήσει σημαντικά τη διαδικασία στοιχηματισμού και της επίλυσης αποριών. Η νέα τεχνολογία, μάλιστα, έχει ήδη λανσαριστεί πιλοτικά στο Facebook της Unibet, με αφορμή το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Πρόκειται για ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, που παρέχει στους παίχτες αποδόσεις, τη δυνατότητα να τοποθετήσουν αυτόματα στοιχήματα και να λύσουν τυχόν προβλήματα ή απορίες με έναν απλό και αυτοματοποιημένο τρόπο. 

 

Τεχνητή νοημοσύνη για βοήθεια στο στοίχημα

Ουσιαστικά, η νέα αυτή τεχνολογία αποτελεί ένα chatbot τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο είναι προγραμματισμένο να απαντά σε ερωτήσεις και να δέχεται εντολές από τους παίχτες του στοιχήματος. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να πληκτρολογήσουν μια ερώτηση (για παράδειγμα, ποιες είναι οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Αγγλία-Βέλγιο ή πώς μπορώ να καταθέσω χρήματα;) και να λάβουν αμέσως την αυτοματοποιημένη απάντηση. Παράλληλα, η νέα υπηρεσία τους δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσουν εντολές και να στοιχηματίσουν άμεσα σε κάποιο σημείο.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, μπορούν να το καταφέρουν και άλλες, λιγότερο πρωτοποριακές υπηρεσίες. Αυτό, όμως, που κάνει ξεχωριστή τη νέα τεχνολογία της Kindred είναι ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μάθει νέα πράγματα και να προσαρμοστεί σε ειδικές ανάγκες, αλλά και στην ορολογία του στοιχήματος. Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να κατανοήσει στοιχηματικούς και καθημερινούς όρους και δεν απαιτεί από τους παίχτες να χρησιμοποιούν προκαθορισμένες λέξεις-κλειδιά. Και όσο χρησιμοποιείται, η τεχνητή νοημοσύνη θα μαθαίνει κι άλλα, προκειμένου να εξυπηρετεί ακόμη αποτελεσματικότερα τους παίχτες.

Το νέο σύστημα της Kindred περιλαμβάνει και έναν εκτεταμένο τομέα FAQ (με απαντήσεις σε περισσότερες από 100 ερωτήσεις), ενώ για πιο εξειδικευμένα προβλήματα μπορεί απλά να συνδέσει τους παίχτες με έναν εκπρόσωπο του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών.

Τέλος να σας θυμίσουμε πως η Unibet ανανέωσε την στοιχηματική της ιστοσελίδα ενόψει Μουντιάλ ώστε να προσφέρει στα μέλη της μεγαλύτερη ευκολία και περισσότερες επιλογές.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.