Φωνητικά στοιχήματα στο νέο app της BetFred

Ο χρόνος είναι χρήμα, ειδικά κατά τους αγώνες του EURO που διεξάγονται αυτές τις ημέρες, και τα μέλη της BetFred έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν χρόνο και χρήμα, χάρη στο νέο app που λάνσαρε η ιστοσελίδα του στοιχήματος. Το νέο app, όχι μόνο τους επιτρέπει να στοιχηματίσουν από το κινητό τους, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, αλλά και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους χωρίς αναζητήσεις, περιηγήσεις και άλλες καθυστερήσεις – το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δώσουν την κατάλληλη φωνητική εντολή και το στοίχημά τους θα τοποθετηθεί αυτόματα!

 

Αναλυτικότερα, η BetFred εγκαινίασε την πρωτοποριακή υπηρεσία των φωνητικών εντολών στο νέο app της, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν μέσω της φωνής τους σε οποιονδήποτε από τους αγώνες του EURO (προς το παρόν, η υπηρεσία προσφέρεται αποκλειστικά στη συγκεκριμένη διοργάνωση). Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το νέο app στο κινητό τους, σε ειδική έκδοση για Android ή iOS. Έπειτα, θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους, να πατήσουν το κουμπί της φωνητικής εντολής και να… απαγγείλουν το στοίχημά τους – για παράδειγμα, “10 ευρώ στο over 2,5 του Αγγλία-Ουαλία”. Με τον τρόπο αυτό, το στοίχημα θα εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού τους και το μόνο που μένει να κάνουν είναι να το επιβεβαιώσουν!

 

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι πρωτοεμφανιζόμενη και πρωτοποριακή και οι παίχτες που θα τη χρησιμοποιήσουν θα ευνοηθούν ιδιαίτερα στον τομέα της πρακτικότητας και της ταχύτητας τοποθέτησης στοιχήματος. Εξάλλου, δε χρειάζεται ούτε να αναζητήσουν τον αγώνα και την στοιχηματική αγορά που τους ενδιαφέρει ούτε να πληκτρολογήσουν το ποσό. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ζητήσουν το στοίχημά τους και αυτό θα εμφανιστεί άμεσα.

 

H BetFred ξεκίνησε την λειτουργία της ως πρακτορείο το 1967 και διαδικτυακά το 2004 και μπορεί να είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο αλλά δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.