Betfair Pools: Νέα υπηρεσία με έπαθλα 10.000.000 ευρώ!

Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Betfair έχουν όλες αυτές τις ημέρες την ευκαιρία να κερδίσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα ποσά, στοιχηματίζοντας με επιτυχία στους αγώνες του Μουντιάλ. Η εταιρεία, όμως, αποφάσισε να μοιράσει ακόμη μεγαλύτερα κέρδη, λανσάροντας μια νέα υπηρεσία, η οποία υπόσχεται στους νικητές χρηματικά έπαθλα αξίας έως και 10.000.000 ευρώ!

 

Πρόκειται για την υπηρεσία Betfair Pools, η οποία λανσαρίστηκε σε συνεργασία με την εταιρεία online στοιχήματος Colossus Bets. Πρόκειται για μια υπηρεσία pools betting - στοιχήματος, δηλαδή, που αποφέρει κέρδη μέσα από το συνολικό ποσό στοιχημάτων που έχει συγκεντρωθεί. Με λίγα λόγια, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν τεράστια ποσά, αλλά και μεγάλα τζακπότ - αρκεί να προβλέψουν σωστά.

 

Οι επιλογές των παιχτών που θα δοκιμάσουν τις ικανότητες και την τύχη τους στο Betfair Pools είναι αρκετές. Μπορούν να επιλέξουν εφτά αγώνες από το κουπόνι της νέας υπηρεσίας και να προβλέψουν το σωστό σκορ, διεκδικώντας τα 10 εκατομμύρια ευρώ, με μόλις 2 ευρώ ανά πρόβλεψη. Ή να κυνηγήσουν το 1 εκατομμύριο, στοιχηματίζοντας 20 λεπτά ανά πρόβλεψη. Και, φυσικά, μπορούν να προβλέψουν το ακριβές σκορ σε λιγότερους αγώνες, ρίχνοντας παράλληλα το ύψος του τζακπότ που τους περιμένει.

 

Επιπλέον, η Betfair έχει φροντίσει να συμπεριλάβει στο Pools και την υπηρεσία cash-out. Έτσι, οι παίχτες που δεν επιθυμούν να περιμένουν ως το τέλος του αγώνα (με το φόβο να ανατραπεί το σκορ), μπορούν να αποχωρούν νωρίτερα, εισπράττοντας μειωμένα κέρδη. Άλλες υπηρεσίες περιλαμβάνουν κουπόνια γρήγορου στοιχήματος, τις δημοφιλέστερες επιλογές των παιχτών και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Προς το παρόν, πάντως, το Betfair Pools είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε παίχτες που προτιμούν να στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και δη στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Σύμφωνα με τη Betfair, όμως, πολύ σύντομα θα προστεθούν κι άλλα αθλήματα.

 

Τα μέλη της Betfair, λοιπόν, μπορούν να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χάρη στο Betfair Pools - και τι κέρδη! Με το κορυφαίο τζακπότ να φτάνει στα 10.000.000 ευρώ, οι τυχεροί παίχτες μπορούν ακόμη και να αλλάξουν τη ζωή τους, προβλέποντας σωστά στο Μουντιάλ.

Η Betfair ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων για προσφέρει την δυνατότητα στους παίχτες της να παίζουν ο ένας ενάντια του άλλου σε αθλητικά αλλά και σε ειδικά στοιχήματα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.