Νέα στατιστικά για το live στην στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365 ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα της επιτρέψει να βελτιώσει τη ροή των στατιστικών που ανακοινώνει στις αναμετρήσεις του live στοιχήματος, αλλά και να προσφέρει νέους τομείς δεδομένων στα μέλη της που στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται με την εταιρεία Perform, η οποία παρέχει έναν πλούτο στατιστικών στοιχείων στις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες.

Η Perform, άλλωστε, διαθέτει μια τεχνολογικά προηγμένη πλατφόρμα, με το όνομα Opta Fast Player Statistics Feed, η οποία τροφοδοτεί τους συνεργάτες με όλα τα απαραίτητα στατιστικά σε πραγματικό χρόνο, αξιόπιστα και με μεγάλη ποικιλία.

 

Οι νέες υπηρεσίες της Bet365 στο live στοίχημα

Χάρη στην πλατφόρμα Opta, η Bet365 θα προσφέρει γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα τα απαραίτητα στατιστικά στοιχεία στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, ενώ παράλληλα θα προσφέρει και μια νέα κατηγορία στατιστικών.

Για παράδειγμα, τα μέλη της Bet365 θα μπορούν σύντομα να ενημερώνονται για στατιστικά πάνω στα σουτ, τις πάσες και τα τάκλιν κάθε παίχτη και να στοιχηματίζουν ανάλογα. Η νέα αυτή κατηγορία στατιστικών, μάλιστα, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη δημιουργία νέων στοιχημάτων, τα οποία οι παίχτες θα μπορούν να παραγγέλνουν στην Bet365.

Η Bet365, μάλιστα, θα είναι η πρώτη στοιχηματική εταιρεία – μαζί με τη SkyBet – που θα χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία και θα προσφέρει τα παραπάνω στατιστικά στα μέλη της. Και, φυσικά, η νέα υπηρεσία θα διατίθεται δωρεάν σε όλα τα μέλη της που συντονίζονται με το live ενός αγώνα και σκοπεύουν να εντοπίσουν ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.