Ενισχύθηκε η κάλυψη των eSports από τη SIS

H εταιρεία διανομής στατιστικών και δεδομένων SIS είναι περισσότερο γνωστή για τις υπηρεσίες live streaming που προσφέρει σε ιπποδρομίες και κυνοδρομίες, αλλά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της είναι διαθέσιμα εδώ και καιρό πολλά και διάφορα eSports, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που συνεργάζονται μαζί της. Η κάλυψη που προσφέρει στα eSports η SIS, μάλιστα, ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα οι διαθέσιμες διοργανώσεις και αναμετρήσεις σε διαφορετικά eSports να έχουν διπλασιαστεί!

Αναλυτικότερα, η SIS προσφέρει ακόμη πιο εκτενή κάλυψη σε τουρνουά eSports και αναμετρήσεις από όλον τον κόσμο, με αποτέλεσμα οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που διαθέτουν την πλατφόρμα της να μπορούν να μεταδίδουν ακόμη περισσότερους αγώνες, αλλά και να προσφέρουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού στο live στοίχημα.

 

Οι νέες υπηρεσίες της SIS στα eSports

Πρώτα απ’ όλα, η ενίσχυση των υπηρεσιών της SIS στον τομέα των eSports φέρνει μεγαλύτερη κάλυψη στα τουρνουά που διεξάγονται ανά τον κόσμο. Οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό σε μια ιστοσελίδα που συνεργάζεται με τη SIS θα μπορούν να βλέπουν περισσότερα στατιστικά και περισσότερες στοιχηματικές αγορές στο live στοίχημα. Παράλληλα, θα μπορούν να παρακολουθούν μια μεγάλη γκάμα τουρνουά και αναμετρήσεων μέσω του live streaming.

Ωστόσο, η SIS δεν έμεινε στην κάλυψη των υπάρχοντων γεγονότων στον τομέα των eSports και αποφάσισε να συνεισφέρει και αυτή με το τουρνουά SIS Blitz League, ένα τουρνουά ανάμεσα στους καλύτερους παίχτες του κόσμου. Το εν λόγω τουρνουά θα έχει επίσημο διαιτητή και θα έχει την έγκριση της eSports Integrity Commission (ESIC).

Χάρη στις νέες υπηρεσίες της SIS, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στα eSports θα έχουν στη διάθεσή τους πολλές περισσότερες επιλογές, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους, αλλά και κορυφαίες υπηρεσίες στη διάθεσή τους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.